NEDOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: "Ovo je najbolji tim u istoriji Crvene zvezde!"
Nemanja Nedović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

početak sezone

NEDOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: "Ovo je najbolji tim u istoriji Crvene zvezde!"

Crvena zvezda u sezonu ulazi sa 10 novih igrača

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde su sinoć doživeli poraz posle produžetaka u meču protiv Makabija na pripremnom turniru na Kipru. Nemanja Nedović se istakao kao jedan od ključnih igrača crveno-belih, postigavši 23 poena, uz pet asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte.

U intervjuu za Meridian Sport nakon utakmice, Nedović je izrazio mišljenje da bi ova trenutna postava Crvene zvezde mogla biti jedna od najjačih koje su ikada zaigrale.

- Mislim da ove godine imamo najbolju ekipu u istoriji Crvene zvezde, što dosta govori o našim ambicijama u Evropi, a o domaćim takmičenjima da ne komentarišem - istakao je Nedović.

KK Partizan, KK Crvena zvezda, Finale ABA lige, Nemanja Nedović, Kevin Panter, Večiti derbi, Derbi
foto: Starsport

Objasnio je da će svi biti na raspolaganju za početak sezone i da sve povrede koje su igrači pretrpeli nisu ozbiljnije prirode.

- Svi će biti na raspolaganju za početak sezone, povrede nisu ozbiljne. Radujemo se povratku svih igrača, jer nam znače za organizaciju igre.

Komentarisao je i to kakav odnos ima sa Teodosićem, Bjelicom i Nejpirom.

- Sigurno da sam jedva čekao da zaigram sa Šabazom, sa Teom sam igrao u reprezetaciji. U ovih par pripremnih utakmica nismo provodili mnogo vremena na parketu. Nadam se da ću u budućnosti imati više prilike da igram sa njim, što olakšava posao. Sa Belim (Bjelicom) sa mogo dobar prijatelj isto, njemu treba vremena da uđe u takmičarski ritam, ali kvalitet je tu i vidljiv je - zaključak je Nedovića za Meridian Sport.

Bonus video:

00:28

Poslednji trening Čukaričkog pred meč sa Ferencvarošem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.