"BOGDANOVIĆ MISLI DA JE KOŠARKAŠKI POLUBOG, TO JE BEZOBRAZNO": Duško Vujošević u svom stilu o kapitenu Srbije
Bogdanović i Vujošević, Foto: Starsport©

opa

"BOGDANOVIĆ MISLI DA JE KOŠARKAŠKI POLUBOG, TO JE BEZOBRAZNO": Duško Vujošević u svom stilu o kapitenu Srbije

Iskusni stručnjak dao svoj sud o Bogdanovoj partiji protiv Italijana

Objavljeno: 10:28h

Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević je prokomentarisao učinak kapitena Srbije Bogdana Bogdanovića na Mundobasketu.

Bogdanović je odigrao jako lošu partiju protiv Italijana kada je šutirao 1/13 za tri poena, ali se potom iskupio u naredna dva meča.

Vujošević je vrlo dobro znao da će uslediti Bogdanovićeva rekacija.

- Bogdan za sebe misli da je košarkaški polubog. Ima neverovatno samopouzdanje, čak i kada je šutirao 1/13, što je bio takav bezobrazluk. Pojedinci su rekli da će izgubiti samopouzdanje, a ja sam odmah rekao da za tako nešto ne postoji šansa. Naravno, nisam očekivao baš takvu reakciju. Odigrao je Bogdanović dobro i protiv Dominikane, ali to ne može da se poredi sa Litvanijom - rekao je Duško Vujošević gostujući na "Sportklubu".

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanovićfoto: Starsport©

Nastavio je da hvali našeg kapitena.

- Bogdan je vrhunski radnik, ne znam šta se dogodilo poslednjih godina, ali on je zaista krvavo radio. On možda nije u svim periodima svog života između treninga živeo onako kako bi jedan sportista trebalo da živi. Ipak, u svakom periodu svog života je bio spreman da radi krvnički i više od drugih. Radio je preko granice bola. Imao je velike ambicije, ali i veliku volju da radi, tako da ti motivi nisu bili bolesni. Postigao je visok stepen zrelosti na terenu. Čak je i mali Nikola Jović pričao kako im je Bogdan govorio šta treba da rade. Po tome se vidi da je on broj jedan i da je lider reprezentacije. Da ne preteramo sada mnogo sa ovim pohvalama - zaključio je Vujošević.

Bonus video:

01:46

Saša Dončić nakon meča Srbije i Litvanije

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.