"BORIŠA, TIM JE UZ TEBE!" Emotivna fotografija podrške Simaniću na treningu "orlova" (FOTO)
Boriša Simanić na utakmici Portorika i Srbije, Foto: Starsport©

porodica

"BORIŠA, TIM JE UZ TEBE!" Emotivna fotografija podrške Simaniću na treningu "orlova" (FOTO)

Košarkaški savez Srbije, svi reprezentativci i članovi stručnog štaba žele Boriši Simaniću brz i uspešan oporavak, stoji u poruci KSS na Instagramu

Objavljeno: 13:26h

Boriša Simanić dobio je nezgodan udarac laktom u predelu bubrega i hitno je operisan u Manili i za njega je Svetsko prvenstvo u košarci završeno.

Boriša Simanić zakucava na utakmici Portorika i Srbije
Boriša Simanić zakucava na utakmici Portorika i Srbijefoto: Starsport©

- Zdravstveni izveštaj: Boriša Simanić završio takmičenje na Svetskom prvenstvu nakon sinoćne operacije. Nakon utakmice za Južnim Sudanom, reprezentativac Srbije Boriša Simanić je zbog povrede završio takmičenje. U duelu ispod koša Srbije, pred kraj jučerašnjeg meča, Simanić je dobio jak udarac laktom u predelu bubrega. Procena sudija, čak i nakon gledanja ponovnog snimka je da prilikom udarca nije bilo namere, ali Simanić zbog bolova nije mogao da nastavi meč. Odmah po izlasku iz igre, Boriša Simanić je upućen na urgentno odeljenje bolnice u Manili, gde je prvo zadržan na ispitivanju, da bi u toku noći pod nadzorom doktora reprezentacije Srbije, prof. dr Dragana Radovanovića i operisan. Boriša se oseća dobro, bubreg i sve funkcije su sačuvane, ali je nakon operacije završio svoje učešće na Svetskom prvenstvu. Košarkaški savez Srbije, svi reprezentativci i članovi stručnog štaba žele Boriši Simaniću brz i uspešan oporavak - stoji u poruci KSS na Instagramu.

Da današnjem treningu, napravljena grupna fotografija, a Ognjen Dobrić držao je dres povređenog saigrača uz opis "Boriša, tim je uz tebe."

Bonus video:

00:43

Žurka navijača Srbije na krovu Manile

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.