ZVEZDINO POJAČANJE NE MOŽE DA DOČEKA DEBI: Jedna stvar je presudila da dođe u Beograd! (VIDEO)
Adam Hanga, Foto: KK Crvena zvezda

ODUŠEVIO NAVIJAČE

ZVEZDINO POJAČANJE NE MOŽE DA DOČEKA DEBI: Jedna stvar je presudila da dođe u Beograd! (VIDEO)

Iskusni as ima velike ambicije sa crveno-belima

Objavljeno: 16:37h

Košarkaši Crvene zvezde su počeli pripreme za novu sezonu, a tu je dosta novih lica.

Među njima je i Adam Hanga koji je otkrio svoje prve impresije i ambicije sa crveno-belima.

Hanga je u intervjuu za klupski sajt govoiro o dolasku među crveno-bele, novom iskustvu, pripremama u Staroj Pazovi i punim tribinama pred kojima jedva čeka da zaigra kao košarkaš Crvene zvezde.

- Veoma sam uzbuđen što sam ovde i što sam deo Crvene zvezde. Ovo je nova prilika i šasna u mojoj karijeri. Kako mi je istekao ugovor s Realom, rekao sam menadžeru da želim i dalje da igram u Evroligi. Zvezda mi je dala tu priliku i veoma mi je drago zbog toga - rekao je Hanga.

Ekipa Duška Ivanovića nalazi se u Staroj Pazovi, gde će ciklus mini priprema okončati prijateljskom utakmicom sa ekipom Spartaka u četvrtak. - Počeli smo sezonu, prošle nedelje smo imali individualne treninga, a ove smo konačno počeli sa timskim, potrebno je da se kao grupa upoznamo i da igramo. Daleko smo od početak sezone i čeka nas mnogo posla. Očekujem mnogo. proveo sam 13 godina u Španiji , već posle 6-7 godina nisam sebe više smatrao strancem. Sada je sve ovo za mene novo i izazov je. Ovaj tim ima svetlu budućnost. Miks iskusnih igrača i novajlija. Uzbuđen sam, ne mogu da doćekam da zaigram pred 20.000 navijača. Tome se baš iskreno radujem - poručio je Hanga.

Bonus video:

00:15

Duško Ivanović sa porodicom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.