KAMPACO SREDIO ZVEZDI POJAČANJE: Dovoljan je bio samo jedan POZIV
Fakundo Kampaco, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

DELIJE ODUŠEVLJENE

KAMPACO SREDIO ZVEZDI POJAČANJE: Dovoljan je bio samo jedan POZIV

Argentinac napustio crveno-bele, ali o njima ima samo reči hvale

Objavljeno: 09:38h

Novi košarkaš Crvene zvezde Jago Mateus dos Santos je otkrio kako je došlo do saradnje sa crveno-belima.

govorio je o svom dolasku na Mali Kalemegdan.

Brazilac je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana, a veliku ulogu u čitavoj priči su imali Teodosić i Nejpir.

- Mnogo pozitivne energije, želje za pobedom i neodustajanje, to je ono što možete da očekujete od mene. Volim da igram košarku i veoma sam uzbuđen što sam došao u Crvenu zvezdu. Jedan od razloga što sam želeo da dođem ovde jesu i Teodosić i Nejpir. Igrači su sa spektakularnom karijerom, želim da budem deo tog tima, učim i nadmećem se- rekao je Jago Mateus za Meridian.

On je rekao da se pre odluke da dođe u beogradske crveno-bele konsultovao sa Argentincem Fakundom Kampacom.

Jago Mateus
Jago Mateusfoto: EPA/James Ross

- Volim Kampaca, postao mi je veliki prijatelj i inspiracija. Što se tiče nas kao igrača, imamo mnogo sličnih, ali i različitih stvari. Ipak, jedna stvar je zajednička, a to je da nemamo straha da se takmičimo sa bilo kim ko je na drugoj strani. Već sam pratio ekipu zbog Kampaca, pratio sam sve utakmice, nisam ni zamišljao da ću sledeće sezone biti deo tima. Čim sam dobio poziv da postoji mogućnost da mogu da dođem, zvao sam Fakua i razgovarali smo o svemu, nisam sumnjao i veoma rado sam prihvatio ponudu - rekao je Brazilac.

Dosadašnji član nemačkog šampiona Ulma poslednji je u nizu koji je došao na Mali Kalemegan, ima 24 godine i igra na poziciji organizatora igre, a sa timom Duška Ivanovića u predstojećoj sezoni igraće prvi put u Evroligi.

Bonus video:

00:19

Kampaco stigao na utakmicu

(Espreso/Meridian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.