POZNATI INSAJDER POTVRDIO: Partizan sprema transfer bombu!
Pi-Džej Dozijer u duelu sa Redžijem Džeksonom, Foto: EPA/Etienne Laurent

GROBARI NA IGLAMA

POZNATI INSAJDER POTVRDIO: Partizan sprema transfer bombu!

Dodatno je "podgrejao nade" navijača Partizana

Objavljeno:

Zoran Savić, sportski diretkor KK Partizan, nedavno je izjavio da će sigurno još trojica igrača pojačati klub, a po svemu sudeći prvi je vrlo blizu.

U sredu se pojavila vest da u Partizan stiže košarkaš iz NBA lige, a po svim naznakama u pitanju je bek Sakramento Kingsa, Pi-Džej Dozijer.

Poznati košarkaški insajder Luka D'Alesandro potvrdio je ovu vest i dodatno podgrejao nade "Grobara", mada nije nagovestio da je posao blizu kraja.

- KK Partizan prati "slučaj" Pi-Džeja Dozijera - napisao je Italijan.

Peri Dozijer Junior, kako je puno ime Amerikanca koji uskoro puni 27 godina, ima zavidno NBA iskustvo jer je od 2017. bio član Oklahoma Siti Tandera, Boston Seltiksa, Denver Nagetsa i, prošle sezone, Sakramento Kingsa.

Dozijer je septembra 2022. potpisao i za Minesota Timbervulvse, ali nije uspeo da uđe u prvi tim već je prošlu sezonu sporadično igrao u njihovom razvojnom timu, Ajova Vulvsima, kao i Sakramentu.

Imao je epizodnu ulogu u NBA sem u sezoni 2020-21 kada je kao saigrač Nikole Jokića odigrao 50 utakmica za Denver, a ukupno preko 100 u dresu novog šampiona NBA lige.

Pi-Džej Dozijer
foto: EPA/John G. Mabanglo

Nametnuo se Dozijer još krajem prethodne sezone kada je upisao 12 nastupa za Nagetse u plej-ofu, a odigrao je i tri meča Kingse (doduše samo dva minuta u proseku) u prošlom plej-ofu.

Bonus video:

00:05

Supruga Danila Anđušića otkrila kada Mirotić potpisuje za Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.