PARTIZANU JE SAD ČIST PUT DA AKTIVIRA BOMBU: Konkurencija otpala, stiže li veliko pojačanje iz NBA?!
Frenk Kaminski, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

sve bliže

PARTIZANU JE SAD ČIST PUT DA AKTIVIRA BOMBU: Konkurencija otpala, stiže li veliko pojačanje iz NBA?!

Razvoj situacije je vrlo poboljan po Partizan

Objavljeno: 13:48h

Košarkaškom klubu Partizan su dodatno porasle šanse za dovođenje jednog od ciljanih pojačanja, na poziciji koja je trenutno vrlo deficitarna.

Crno-beli se već neko vreme ozbiljno dovode u vezu sa Frenkom Kaminskim koji je po vokaciji više krilni centar, ali može da igra i "peticu".

Amerikanac koji ima srpsko poreklo preko oca u NBA je proveo osam sezona, a prioritet mu je da ostane u najjačoj ligi sveta, ali iz agencije koja ga zastupa su već potvrdili da će ukoliko to ne uspe razmotriti ponude iz Evrope.

Frenk Kaminski
foto: EPA/John G Mabanglo

A jednu od tih ponuda je sem Partizana spreman bio da dâ Makabi, ali čini se da "Ponos Izraela" definitivno više nije u trci.

Makabi je prvo doveo Hasijela Rivera, a sada još jednog (krilnog) centra. U Tel Aviv je stigao Vil Rejmen (26), od kog očekuju da se brzo uklopi, pošto Amerikanac ima jevrejsko poreklo (Aškenaz) što možete zaključiti i po završetku njegovog prezimena (man, engleski izgovor "men").

Samim tim, Frenk Kaminski bi trebalo da dođe u Partizan, ako ne dobije željenu ponudu iz NBA lige. A tamo svi čekaju trejd Demijana Lilarda...

Bonus video:

00:05

Supruga Danila Anđušića otkrila kada Mirotić potpisuje za Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.