UĐEŠ, IGRAŠ ODBRANU 5 MINUTA, NE PIPNEŠ LOPTU I IZAĐEŠ SREĆAN! Imamo 12 ratnika spremnih da POGINU jedan za drugog!
Nenad Stefanović, selektor juniora Srbije, Foto: Starsport©

tim je mvp

UĐEŠ, IGRAŠ ODBRANU 5 MINUTA, NE PIPNEŠ LOPTU I IZAĐEŠ SREĆAN! Imamo 12 ratnika spremnih da POGINU jedan za drugog!

Podsetio je Stefanovoić na ono što se danas lako zaboravlja jer se u svemu izdvajaju pojedinici koji bi bili zvezde - da je košarka timski sport

Objavljeno: 08:22h

Nenad Stefanović, selektor juniorske košarkaške reprezentacije Srbije, novog prvaka Evrope, bio je presrećan posle velikog uspeha svojih izabranika.

"Orlići" su u prepunom niškom "Čairu" pobedili Španiju u finalu Evropskog prvenstva i domogli se trona.

Usledilo je veliko slavlje u kom su okupali svog vođu Stefanovića, a mladi stručnjak je objasnio kako je njegova ekipa pokorila Stari kontinent.

Juniroska košarkaška reprezentacija Jugoslavije
foto: Starsport©

Podsetio je na ono što se danas lako zaboravlja jer se u svemu traže pojedinici koji bi bili zvezde - da je košarka timski sport.

- Dominantno! Nijedna utakmica u egalu, sve na vreme je bilo rešeno! Svaka čast momcima, za mesec dana smo napravili koheziju, napravili smo tim, imamo 12 ratnika koji su spremni da poginu jedan za drugog. Da uđeš, igraš pet minuta odbranu, ne pipneš loptu i izađeš iz igre srećan. Statistički, uzmite pogledajte, nismo među najboljima u šutu za tri poena, štaviše, verovatno smo među gorima, ali imamo svaku utakmicu nekog drugog ko je iskočio. Dakle, timski smo stigli do ovog uspeha - naglasio je Stefanović.

Bonus video:

00:47

ESPRESO TIKTOK: DEBAKL VATERPOLISTA SRBIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.