Stiv Hes - trener koji je od Jokića stvorio ZVER: Pio je litre tog j*****g otrova dnevno! (VIDEO)
Foto: Fonetap/Printscreen/Youtube

Preporodio ga

Stiv Hes - trener koji je od Jokića stvorio ZVER: Pio je litre tog j*****g otrova dnevno! (VIDEO)

Dobro se zna da je Jokić imao problema sa kilažom tokom boravka u Srbiji i da se nije zdravo hranio, pa je prioritetni zadatak trenera u Denveru bio da mu regulišu ishranu, a najzaslužniji za transformaciju je Stiv Hes
Objavljeno: 09:14h

- Kada je došao kod nas imao je skoro 135 kilograma. Mislio je da su gazirani sokovi i čokoladice ok. Pio je litre koka kole dnevno. Proklete koka kole, čoveče! Pa, to je je***i otrov! To je bio najgori deo. Ali, kada smo uspeli da ga "skinemo" s toga, sve je krenulo nabolje - rekao je Hes kome je Jokićev preobražaj bio jedan od najtežih zadataka u karijeri.

- Nikola se baš bacio na dogovoreni program. Potpuno se pridržavao svega što smo napravili, iz dana u dan. On je jedan od najpristojnijih ljudi koje sam ikada sreo. I baš zbog toga, njemu je samo nebo granica.

Pod Hesovim režimom "Džoker" je postao potpuno druga osoba, smršao je 30 kilograma i nivo masti u telu spustio sa 21 na 9 procenata.

- Sve radimo postepeno. Ovde nije reč samo o tome da Nikola smrša, već da potpuno promeni životne navike, jer će tek onda sve imati potpuni smisao - dodao je Hes.

BONUS VIDEO: Branko Lazić bez greške za tri

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.