AUTOGRAM TEK POSLE PIVA! Zanimljiva priča dana o Jokiću iz Italije (VIDEO/FOTO)
Nikola Jokić, Foto: VM / imago sportfotodienst / Profimedia

HIT!

AUTOGRAM TEK POSLE PIVA! Zanimljiva priča dana o Jokiću iz Italije (VIDEO/FOTO)

Mikele došao samo zbog osvajača NBA lige sa Denver Nagetsima, a potom podelio sa svima šta mu se desilo tokom viđenja sa Srbinom

Objavljeno:

Nikola Jokić u nedelju je boravio u Anjanu, malom mestu kraj Napulja gde je pratio konjičku trku u kojoj su učestovala i njegova grla.

Italijan Mikele koji je samo zbog osvajača NBA lige sa Denver Nagetsima došao u Anjano donosi sjajnu priču u vezi Srbina.

Nikola Jokić
Nikola Jokićfoto: Starsport©/Srđan Stevanović

- Zdravo momci, ja sam Mikele. Želim da vam ispričam o svom susretu sa najboljim košarkašem na svetu. Pre nekoliko dana, moj prijatelj zaljubljenik u trke konja, obavestio me je da će Nikola Jokić biti na trkalištu Anjano, u Napulju, da prati trku Emili Pan, najmlađeg konja u njegovoj štali. Da ne bih bio nepripremljen, istog dana sam otišao da kupim dres Nagetsa. U jednoj od retkih radnji u gradu koje ih prodaju, imali su samo jedan model iz Denvera, od samo jednog igrača: 15… Karmela Antonija. Iako sam znao da ne mogu da ga namamim majicom koja nije njegova, otišao sam na trkalište i čim sam ga video, odmah sam mu je pokazao tražeći autogram. Odlučno je rekao ne. Rekao mi je da je napet jer će mu se konj uskoro takmičiti - počinje Mikele svoju priču.

Nikola Jokić
Nikola Jokićfoto: Starsport©/Srđan Stevanović

Bilo je vreme za promenu strategije.

- Da ga ne nerviram, odlazim čekajući da se trka završi. Problem je u tome što to ne ide baš najbolje, i kada sam ga video smorenog u licu kako se vraća u svoju štalu, pomislio sam da je vreme da odem. Ovog puta sam daleko i sa mnom je još nekoliko ljudi, koji svi snimaju i fotografišu. Pokušavam ponovo vrišteći "Nikola, samo autogram kunem se!”, ali on upire prstom u ne, samo je izgledao veoma razočaran trkom. Odlučujem da odem, ali moj prijatelj kome ću zauvek biti dužan predlaže šta će biti najmudrija ideja tog dana - pojašnja Mikele.

Nikola Jokić na šampionskoj paradi Nagetsa u Denveru
Nikola Jokić na šampionskoj paradi Nagetsa u Denverufoto: Justin Edmonds / Getty images / Profimedia

Objašnjava kako je na kraju uspeo da dobije autogram:

- Otišlo smo supermarket gde kupujemo dva Peroni piva. Vratili smo se na trkalište, Jokić je uvek kraj svog konja. Vičem mu ‘Jokeru, imam poklon za tebe!‘ sa Peronijem u ruci. Ovaj put mi se smeši, podiže palac i rukom me poziva da uđem. Pričali smo 10 minuta zajedno ispijajući pivo, rekao mi je da njegov konj nije ostavio dobar utisak. Kunem se, nikada nisam video tako iznenadnu promenu raspoloženja između pokazivanja dresa Denvera i kada sam se vratio sa pivom. Smešno je, znam, ali bilo je neverovatno i još uvek ne mogu da verujem. Ah…na kraju je potpisao dres Karmela Entonija - napisao je Mikele.

Bonus video:

00:06

Nikola Jokić bos napustio rođendan Bogdana Bogdanovića (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.