POTRES NA MALOM KALEMEGDANU: Teodosić prihvatio ponudu Zvezde?!
Miloš Teodosić, Foto: Michele Nucci / Zuma Press / Profimedia, Starsport©

bum

POTRES NA MALOM KALEMEGDANU: Teodosić prihvatio ponudu Zvezde?!

Ostvaruje se njegov, ali i san mnogih zvezdaša

Objavljeno: 13:58h

KK Crvena zvezda je od kraja sezone ostao bez Stefana Markovića, Hasana Martina, Luke Vildose i Džona Holanda, ali se ozbiljno radi na kreiranju novog tima.

Već je potpisao Dejan Davidovac, a kako Telegraf prenosi, novi košarkaš kluba s Malog Kalemegdana postaće i Miloš Teodosić, koji je prihvatio ponudu da se posle mnogo godina vrati u Srbiju.

Odavno se spekuliše o potencijalnom povratku Miloša Teodosića u srpsku košarku i to baš u redove Crvene zvezde za koju navija.

Bio je Teo blizu btomeio 2019. godine, kada se vratio iz NBA lige, ali je tad odlučio da ode put Bolonje, gde je potpisao sa Virtusom, gde je proveo četiri godine. Ugovor je istekao i vreme je za "povratak".

Miloš Teodosić
foto: Starsport

Zvezda mu je ponudila jednogodišnji ugovor s opcijom produžetka na još godinu dana. Telegraf dodaje da će Teodosić (36) dobiti i posebnu ulogu, da pomogne u razvoju Nikole Topića.

Miloš Teodosić je igrao u FMP-u od 2004. do 2007. godine, potom je nastupao za Olimpijakos, CSKA iz Moskve, Los Anđeles Kliperse i Virtus.

U karijeri je Teo osvojio pregršt nagrada, kako individualnih, tako i timskih, a ima i tri medalje sa reprezentacijom Srbije. Igrajući za CSKA, osvojio je Evroligu 2016. godine, dok je šest godina ranije bio i MVP tog takmičenja.

Teodosić je dva puta bio najbolji asistent Evrolige, dok je u 2022. godini sa Virtusom osvojio i Evrokup, gde je takođe bio MVP.

Bonus video:

00:13

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.