"ZVEZDA ĆE POGINUTI ZA PETU UTAKMICU!" Analiza Moke Slavnića za Espreso pred četvrti meč finala ABA lige
Igor Rakočević i Zoran Moka Slavnić, Foto: Starsport©

"nema ključnog faktora"

"ZVEZDA ĆE POGINUTI ZA PETU UTAKMICU!" Analiza Moke Slavnića za Espreso pred četvrti meč finala ABA lige

Sada je adrenalin na njihovoj strani. Verovatno će dati još bolju partiju nego prethodnu, rekao je Zoran između ostalog za naš portal

Objavljeno: 07:42h
Veljko Petrović

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u utorak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić" u četvrtoj utakmici finala ABA lige.

Crveno-beli su aktuelni branioci titule, ali crno-beli imaju šansu da u Pioniru dođu do trona pošto vode 2:1 u seriji koja se igra na tri pobede.

Pred ovaj meč, za portal Espreso govorio je legendarni jugoslovenski i srpski košarkaš, a nekada i trener Zoran Moka Slavnić (73).

- Košarkaši Crvene zvezde poginuće kako bi izborili petu utakmicu, što se nadam da će i da urade. Sada je adrenalin na njihovoj strani. Verovatno će dati još bolju partiju nego prethodnu - počeo je osvajač šest igračkih trofeja sa timom sa Malog Kalemegdana za Espreso.

Marko Gudurić i Zoran Moka Slavnić
Marko Gudurić i Zoran Moka Slavnićfoto: Starsport©

Ipak, mišljenja je da crno-beli nisu iskoristili veliku šansu.

- Nisam siguran da možemo sa takvom igrom ponovo da pobedimo. Partizan nije iskoristio veliku šansu - istakao je Moka za nas portal.

Zoran Moka Slavnić
Zoran Moka Slavnićfoto: Starsport©

Da li Zvezda može kao Real Madrid protiv Partizana, sa 0:2 na 3:2?

- Sve je moguće. Nerealno je da bilo koja ekipa ima tri pobede zaredom, ali zato je sport interesantan i to može da se desi. Verovatno Zvezdini navijači kao i ja to priželjkujemo - rekao je Moka Espreso.

Zoran Moka Slavnić
Zoran Moka Slavnićfoto: Starsport©

Šta je ključni faktor za crveno-bele u četvrtom meču?

- Nema ključnog faktora. Željko Obradović sedi na klupi i radi svoj posao. Crveno-beli moraju da igraju svoju igru i ako budu imali energiju pred 7.500 ljudi, pobeda nije daleko. Ali moraju da igraju bolje nego što su igrali treći susret - poručio je Moka za Espreso.

Detalj sa prethodnog večitog derbija
Detalj sa prethodnog večitog derbijafoto: Starsport

Kako komentarišete atmosferu na tribinama, kratke prekide itd?

- Svako svoj domaći parket koristi maksimalno. Oni sa 15-18 hiljada ljudi, a Zvezda sa 7.500 ljudi. Ja ne volim tu vrstu tenzije. Volim kad navijači navijaju za svoj tim. Navijači su različiti, Partizan vređa porodice, a Zvezda baca upaljače. Ne volim takvu atmosferu, ja sam navikao da se igra sa publikom oba tima i da se takmiče u boljem navijanju. Ovo je novo doba kojem sa se ja prilagodio, ali ga ne opravdavam i ne priželjkujem - zaključio je Moka za Espreso.

Bonus video:

01:10

Delije i Gej 7 u Atini pevali o Kosovu

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.