MORENT SUSPENDOVAN SA 25 NBA UTAKMICA! "Dajte mi šansu da pokažem da sam bolji čovek"
Dža Morent (Memfis Grizlis), Foto: EPA/Etienne Laurent

nagrabusio

MORENT SUSPENDOVAN SA 25 NBA UTAKMICA! "Dajte mi šansu da pokažem da sam bolji čovek"

On je u martu bio suspendovan sa osam utakmica zbog mahanja pištoljem i korišćenja vatrenog oružja, da bi samo dva meseca kasnije učinio istu stvar

Objavljeno:

Jesenas je pun samopouzdanja istakao da se na Zapadu NBA lige ne boji nikog i da je njegovom Memfisu jedino Boston sa Istoka opasan po šampionske ambicije.

Te ambicije im je već u prvoj rundi plej-ofa raspršila ekipa Los Anđeles Lejkersa, a dok svi sa divljenjem slave Nikolu Jokića i Denver Nagetsa, Dža Morent je sad već uveliko tema sprdnje među NBA fanovima.

Dža Morent, Nikola Jokić
foto: EPA/George Frey

On je u martu bio suspendovan sa osam utakmica zbog mahanja pištoljem i korišćenja vatrenog oružja, da bi samo dva meseca kasnije učinio istu stvar.

Zbog ponavljanja prekršaja, eksplozivni bek je ovoga puta kažnjen od NBA lige suspenzijom sa čak 25 utakmica sledeće sezone!

Morent je ubrzo potom dao izjavu koja (opet) nagoveštava da je naučio lekciju. Ali, ko mu više veruje...

- Imao sam vremena da razmislim i shvatio koliku sam štetu napravio. Izvinjavam se NBA ligi, Grizlisima, svojim saigračima i gradu Memfisu, Adamu Silveru, Zeku Klejmenu i Robertu Periju jer su mi dali priliku da budem profesionalni sportista i podržali me, pa se izvinjavam zbog štete. Izvinjavam se deci kojima sam uzor i obećavam da ću biti bolji. Izvinjavam se sponzorima i navijačima i poručujem da ću im se iskupiti za ovo. Tokom leta ću raditi na mentalnoj snazi i odlukama koje donosim, a takođe ću naporno trenirati da bih bio spreman za povratak na teren. Znam da će moji saigrači izdržati i žao mi je što neću biti uz njih na početku sezone. Nadam se da ćete mi dati šansu da pokažem da sam bolji čovek - kaje se Morent.

Bonus video:

08:03

KO SE BAVI SPORTOM SAMO DA BI POSTAO NOLE ILI JOKIĆ, BOLJE DA ODUSTANE Gerić: Niko ne bi svakodnevno mučenje, svi bi PEHAR

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.