"DŽOKER JE JEDNOM KUPOVAO U MOJOJ PRODAVNICI..." Čudesna priča, Amerikanac otkrio svima KAKAV JE JOKIĆ UŽIVO!
Nikola Jokić, Foto: Instagram/Printscreen

iz prve ruke

"DŽOKER JE JEDNOM KUPOVAO U MOJOJ PRODAVNICI..." Čudesna priča, Amerikanac otkrio svima KAKAV JE JOKIĆ UŽIVO!

Kombs je zaklučio da je Jokić "šampion naroda"

Objavljeno: 16:49h

Nikola Jokić je postao ikona Denver Nagetsa, ali i najpopularniji stanovnik glavnog grada Kolorada.

Da ljubav navijača i stanovnika Denvera prema srpskom asu prelazi sve granice, videli smo tokom pobedničke parade održane u četvrtak povodom osvajanja prve titule NBA šampiona u 47 godina dugoj istoriji franšize.

A ovi fanovi sada dele priču jednog od njih, izvesnog Džejsona Kombsa, koji je svoje iskustvo sa Jokićem podelio na Tviteru.

Nikola Jokić
foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Njegov niz objava je retvitovala Kejti Ving, novinarka Altitjutd TV-a iz Denvera, i odmah je postala viralna.

- Radio sam u jednoj prodavnici prirodne hrane pre nego što je Nikola Jokić počeo da osvaja MVP i trofeje u finalu. On je najdivnija, najpristojnija osoba koju sam sreo. Voleo bih da sa vama podelim priču o njemu i tome kako on voli navijače Denvera - počeo je Džejson Kombs.

- Džoker je jednom sâm kupovao u toj prodavnici i jedan mališan mu je prišao i rekao "Zdravo!". Dečkić je imao sedam godina, možda osam. A Jokić je istog časa čučnuo i počeo da priča sa klincem! Posle nekoliko minuta, Džoker je počeo da mališanu pomaže da dohvati sve što je bilo na listi koju su imali on i njegov tata.

Nikola Jokić
foto: Printscreen/Youtube/House of Highlights

- Šetao se tako s njim po radnji, smejući se i pričajući s tim mladim navijačem. A tata je stajao po strani, nasmejan gledajući celu priču i ponekad se i sâm u nju ubacujući. Jokić se sa njima rastao tek kada su nabavili sve što im je bilo potrebno, pa tek onda nastavio da kupuje ono što je njemu trebalo.

- Eto, nije se to nešto desilo meni lično, ali jeste jedno od najboljih doživljaja na temu "šta su uradili slavni ljudi". E, zato Nikolu voli ceo Denver i svi navijači Nagetsa, ma gde bili. On je iskren, zna da u svemu ovome ima više od samog sporta, a pritom voli svoju porodicu - zaključio je ovaj Amerikanac.

Kombs je zaklučio da je Jokić "šampion naroda".

Bonus video:

01:46

Imamo jednog od najboljeg igrača u istoriji, a on se zove Nikola Jokić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.