JOKIĆEV SAIGRAČ PROZVAO EMBIDA: U Denveru ne praštaju što je dobio MVP priznanje za ligaški deo sezone! (FOTO)
Nikola Jokić i Džoel Embid, Foto: Profimedia

ISKRENA IZJAVA

JOKIĆEV SAIGRAČ PROZVAO EMBIDA: U Denveru ne praštaju što je dobio MVP priznanje za ligaški deo sezone! (FOTO)

Srpski košarkaš imao je u zbiru sve bolje brojke oim poenterskog učinka, ali je ipak Kamerunac na kraju osvojio nagradu

Objavljeno: 11:49h

Bek Denvera Džamal Marej "otvorio je dušu" na konferenciji za medije nakon osvojene titule NBA lige, videlo se i da je pod dejstvom šampanjca bio nešto opušteniji.

Štaviše, pažnju je u jednom momentu posvetio Nikoli Jokiću tako što je "između redova" prozvao Džoela Embida.

Ne praštaju u Denveru što je MVP priznanje za ligaški deo sezone praktično poklonjeno Džoelu Embidu. Imao je u zbiru Jokić bolje brojke sem poenterskog učinka, daleko veći uticaj na igru je imao, ali je ipak Kamerunac izgurao svoju kampanju.

- Video sam sliku na kojoj se Jokić i Embid trkaju za MVP-ja i na kraju Jokić nastavlja da trči. To dovoljno govori o tome kakav način razmišljanja ima. Naljutio sam se danas na njega. Samo je nastavio da dodaje. Imao je jedan otvoren šut, ali je prosledio loptu i izgubio je. Brate, samo je šutni. Ali, to je deo njega. Takva je njegova igra. To je ono što nas čini toliko dobrim - objasnio je Džamal.

Marej i Jokić su se pokazali kao tandem snova, zajedno su oborili mnoge rekorde u ovom plej-ofu i sada je svima jasno - vreme je za stvaranje dinastije Denvera.

Marej je krvavo radio da bude tu gde je sada, to je nedavno i otkrio. - Čučao sam sa šoljicama toplog čaja na kvadricepsu, radio sam to neko vreme. Mnogo vremena, bez sata, tako da niste znali koliko je vremena ostalo, što je malo drugačije. Imao sam veliko drvo javorovo u našem dvorištu, tako da u jesen kada opada lišće, bilo bi hladno i ja bih brao lišće golim rukama da ojačam ruku. Zato mogu da radim šta god radim, bez obzira koliko je u teretani hladno ili vruće - otkrio je Marej.

BONUS VIDEO:

38:28

USIJANJE DANA 09.06.2021. VLADE ĐUROVIĆ I VLADIMIR KUZMANOVIĆ: NIKOLA JOKIĆ NAJBOLJI KOŠARKAŠ SVETA

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.