GOSPODSKA PORUKA OBRADOVIĆA PRED MEČ SA ZVEZDOM: Trener Partizana ima nešto važno da saopšti!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

neka se priča samo o košarci

GOSPODSKA PORUKA OBRADOVIĆA PRED MEČ SA ZVEZDOM: Trener Partizana ima nešto važno da saopšti!

Iskusni stručnjak se obratio navijačima pred mečeve sezone u ABA ligi

Objavljeno: 15:49h

Košarkaši Partizana će u utorak od 20 sati u "Štark areni" dočekati Crvenu zvezdu u prvom meču finala plej-ofa ABA lige.

Crno-beli imaju prednost domaćeg terena, a Željko Obradović je uoči duela sa "crveno-belima" imao poruku za navijače Partizana.

- Imam poruku za naše navijače koji su pokazali da su najbolji i najodaniji u Evropi. Podatak da ćemo već na prvoj utakmici imati pola miliona navijača je nešto neverovatno. Pozivam ih da ponovo naprave fantastičnu atmosferu, da bodre ekipu i da sve protekne u fer i sportskom duhu. Da se svi ljudi iz Crvene zvezde osećaju prijatno i da se nakon utakmice isključivo i samo priča o košarci - rekao je Obradović.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport©

On je istakao da se njegov tim dobro pripremio za prvi duel sa Crvenom zvezdom, koja brani titulu regionalnog šampiona.

- Očekujem zanimljivu seriju, imali smo vremena da se pripremimo i nadam se da ćemo već u prvoj utakmici odigrati dobro. Sigurno da moramo biti na visokom nivou ako mislimo da pobedimo u prvom susretu, jer treba ići iz utakmice u utakmicu - istakao je Obradović.

Plejmejker Partizana Jam Madar izjavio je da očekuje težak meč. - Znamo da su dobar tim i šta su sve sposobni da urade na terenu. Igrali smo protiv njih nekoliko puta, ali smo fokusirani na našu igru i ono šta je potrebno da mi dobro uradimo kako bi dobili ovu prvu utakmicu. Veoma je važno da finalnu seriju otvorimo na dobar način i mi to moramo da uradimo", poručio je Madar.

Partizan je pozvao navijače da ranije dođu u halu kako se zbog kontrola na ulazima ne bi stvarala gužva.

KK Partizan, KK Crvena zvezda, Luka Vildosa, Matijas Lesor, Derbi, Večiti derbi, Evroliga
foto: Starsport

- Klub još jednom poziva navijače da svu svoju energiju usmere isključivo na podršku crno-belima, bez ikakvih verbalnih ili fizičkih ispada. Partizan je na terenu izborio prednost domaćeg terena i podršku publike na čiju svest apeluje kako bi tu prednost zajedničkim snagama odbranili - ističe se na sajtu Partizana.

Drugi meč je na programu u četvrtak od 20 sati. a treća utakmica biće odigrana 18. juna.

Ćetvrti meč na programu je 20. juna, a eventualna majstorica dva dana kasnije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.