DRAGIĆA ODUŠEVILI "GROBARI": To nam fali, mi to nemamo! Jokić je MVP, ali se s Majamijem nikad ne zna...
Nikola Vučević, Nikola Jokić, Goran Dragić i Vlatko Čančar, Foto: TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia

uživao

DRAGIĆA ODUŠEVILI "GROBARI": To nam fali, mi to nemamo! Jokić je MVP, ali se s Majamijem nikad ne zna...

Slovenac je nedavno rekao da mu zvižduci u NBA ligi ne smetaju jer je igrao u Beogradu "gde je pravi krš i lom"

Objavljeno:

Goran Dragić je uživo pratio odlučujući duel Partizana i Cedevita Olimpije u polufinalu ABA lige u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Čuveni Slovenac nije mogao da se raduje jer su njegovi zemljaci brzo pali u visok zaostatak i ubedljivo su poraženi, ali je ipak uživao.

- Ovo je ono što fali u Ljubljani, ovakvi navijači. Mi to nemamo. Kad igraju Zvezda i Partizan fenomenalna je atmosfera. To su one utakmice u kojima želiš da igraš - impresioniran je Dragić, koji je nedavno za španske medije rekao da mu zvižduci u NBA ligi ne smetaju jer je igrao u Beogradu "gde je pravi krš i lom".

Goran Dragić
foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Goran je u februaru postao član Milvoki Baksa, najbolje ekipe ligaškog dela NBA, ali već u prvoj rundi plej-ofa su doživeli šokantnu eliminaciju od Majamija (1-4).

Upitan je da li ekipa sa Floride u kojoj je proveo šest sezona može da nastavi sa sjajnim partijama i uzme titulu protiv Denvera srpskog asa Nikole Jokića.

- Biće zanimljiva serija. Iznenađen sam da je Majami dobio drugu utakmicu u Denveru. Mislim da ipak Denver ima bolju ekipu, dužu klupu. Ali nikad se ne zna. Sad idu u Majami, tako da će sledeća utakmica biti bitna - rekao je Dragić.

Goran Dragić
foto: REUTERS/Osman Orsal

Što se tiče njegovog mišljenja o Jokićevim partijama, pogotovo u plej-ofu, tu za njega dileme nema.

- MVP! Nema druge. Mislim da je zaslužio da bude MVP i ove godine, a ako osvoje biće MVP finala 100% - jasan je Slovenac.

Ipak, zna koliko je neugodna ekipa Hita predvođena trenerom Erikom Spolstrom.

- Ne znam. Ja sam rekao da Majami neće daleko, a onda su nas izbacili, pa su Njujork izbacili, pa Boston, tako da, šta znam, videćemo.

Bonus video:

00:25

Navijači Partizana u Stožicama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.