"SKAUTI GA NISU ZNALI..." Miško o tome kako je otkrio Jokića (VIDEO/FOTO)
Nikola Jokić i Miško Ražnatović, Foto: Starsport©

"Dobio sam - tišinu"

"SKAUTI GA NISU ZNALI..." Miško o tome kako je otkrio Jokića (VIDEO/FOTO)

Rekao sam mu da je sigurno centar i da treba da pozove da se raspita da li sakuplja te skokove tako što je snažniji ili samo tako što je okretan, prisetio se između ostalog Ražnatović

Objavljeno:

Nikola Jokić i njegovi Denver Nagetsi poraženi su od Majami Hita u drugoj utakmici velikog NBA finala i sada je 1:1 u borbi za prsten.

Nikola Jokić na utakmici Denver Nagetsa i Majami Hita
Nikola Jokić na utakmici Denver Nagetsa i Majami Hitafoto: EPA/BOB PEARSON

Tokom dana se na društvenim mrežama pojavio snimak Miška Ražnatovića, menadžera Srbina koji je poručio kako je otkrio Somborca.

- Šta se desilo? Čitao sam novine i jedne nedelje sam video da je taj jedan momak imao 29 poena i 26 skokova. Rekao sam samo 'vau', ništa više od toga. Sledeće nedelje sam ponovo uzeo novine. Tada sam video 30 poena i 15 skokova. To inače nije moj posao, ali sam bio znatiželjan, pa sam pitao skaute o njemu. Dobio sam - tišinu. Nisu ga znali, iako moj skaut zna sve igrače od 10 godna pa nadalje. To je bilo iznenađenje godine - rekao je Ražnatović tokom gostovanja u jednom podkastu.

Nikola Jokić na utakmici Denver Nagetsa i Majami Hita
Nikola Jokić na utakmici Denver Nagetsa i Majami Hitafoto: EPA/BOB PEARSON

Nastavio je u istom tonu.

- Rekao sam mu da je sigurno centar i da treba da pozove da se raspita da li sakuplja te skokove tako što je snažniji ili samo tako što je okretan. Samo posle tri minuta me je pozvao nazad i rekao da on uopšte nije snažan, da je vrlo okretan i da ima povećanu težinu. I da je talentovan. Ja verujem u sistem, tako da ne znam zašto sam rekao skautu da ode i da ga potpiše - istakao je Ražnatović.

Miško Ražnatović i Nikola Jokić
Miško Ražnatović i Nikola Jokićfoto: Starsport

Poruka za kraj.

- Pronašli smo porodicu, razgovarali, koja je sjajna, tradicionalna srpska, vodili su računa o njemu i bili su srećni što jedna takva agencija hoće da ga uzme. On pre toga nije bio ni na jednom treningu seniora. Nisu ga prepoznali. Želeli su da razgovaraju i sa mnom, njegov brat Strahinja je tada bio tu i on je važan što je Nikola postao to što jeste. Ovo je prvi i poslednji igrač kojeg smo potpisali za 27 godina bez da smo ga videli - naglasio je Ražnatović.

Bonus video:

01:19

NA PITANJE DA LI ŽELI DA BUDE KAO JOKIĆ, mali košarkaš iznenadio odgovorom i dobio GROMOGLASAN! Rebrača: To je stav za uspeh!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.