MAJAMI POKAZAO SNAGU, DENVEROV PRVI PORAZ KOD KUĆE: Jokić uzalud brojao do 41! (VIDEO)
Bem Adebajo i Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

izjednačenje...

MAJAMI POKAZAO SNAGU, DENVEROV PRVI PORAZ KOD KUĆE: Jokić uzalud brojao do 41! (VIDEO)

Džamal Marej je šutnuo trojku za izjednačenje i produžetak, ali lopta je izašla iz obruča...

Objavljeno: 08:26h

Majami je za mnoge bio otpisan pre velikog NBA finala sa Denverom, a naročito posle prve utakmice koju su Nagetsi dobili ubedljivo. Ali, Hit je u drugoj pokazao koliko je neugodam protivnik i izjednačio na 1-1 u seriji tesnom pobedom 111:108.

Na ovaj način, gosti su ujedno naneli prvi poraz Denveru u "Bol areni" u ovom plej-ofu, nakon devet pobeda, a tim iz Kolorada ih je vezao deset računajući prethodni plej-of.

"Grumenja" su imala osam poena razlike na startu poslednje četvrtine, ali je "Vrelina" tad napravila seriju 15-2 i preokrenula na 90:85. Poveli su onda i 107:95, ali je domaćin prišao na 106:109, a na samom kraju, Džamal Marej je šutnuo trojku za izjednačenje i produžetak, lopta je pogodila obruč pa tablu, ali nije bilo koša...

Nikola Jokić je ovoga puta imao dabl-dabl. Sa 41 poenom (16/28 iz igre) je bio ubedljivo najefikasniji pojedinac susreta, tome je dodao 11 skokova, ali je ovog puta imao "samo" 4 asistencije, kao i 5 izgubljenih lopti.

Marej je imao 18 poena i 10 skokova, Aron Gordon 12 poena, a Brus Braun 11.

Kod Hita je iskočio Gejb Vinsent sa 23 poena, a Bem Adebajo i najbolji igrač Džimi Batler su imali sličan učinak. Adebajo 21 poen, 9 skokova, 4 asistencije, a Batler 21 poen, 9 asistencija i 4 skoka. Maks Strus je dodao 14 poena, a Dankan Robinson 10.

Treća utakmica Majamija i Denvera na programu je na Floridi u 2.30 u četvrtak ujutro po srednjoevropskom vremenu.

Bonus video:

01:19

NA PITANJE DA LI ŽELI DA BUDE KAO JOKIĆ, mali košarkaš iznenadio odgovorom i dobio GROMOGLASAN! Rebrača: To je stav za uspeh!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.