OSMESI NA KONFERENCIJI: Jokiću se mnogo dopalo pitanje koje mu je postavljeno! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: printscreen/twitter/BleacherReport

IZNENAĐENJE

OSMESI NA KONFERENCIJI: Jokiću se mnogo dopalo pitanje koje mu je postavljeno! (VIDEO)

Košarkaš Jute Voker Kesler predstavio se kao novinar i postavio pitanje srpskom košarkašu

Objavljeno: 12:59h

Na Denverovoj konferenciji za medije, koja je organizovana pred drugi meč finala NBA lige protiv Majamija, košarkaš Jute Voker Kesler je došao da iznenadi Nikolu Jokića, a predstavio se kao novinar sa sportske stranice Kesler sports.

Keslera je kao 22. pika na draftu izabrao Memfis, koji ga je ubrzo poslao u Jutu. On je imao dobru debitantsku sezonu, u kojoj je na terenu vodio borbu i sa Jokićem. Na konferenciji je nasmejao srpskog centra. Rekao je da zna da ga svi pitaju o igri, a da on želi da zna kako je, kako se oseća i šta radi.

- Uuu! Sviđa mi se pitanje! Bila je kiša kada sam došao... - odgovorio je Jokić. Košarkaš mu je potom rekao da je njegov dan postao lepši kada je sreo Nikolu.

- Uuu! Hvala ti, cenim to! Mislim da samo čekamo da dođu utakmice, sada je nekako svega previše. Kada dođu utakmice sve će biti dobro - odgovorio je Somborac, na šta mu je Kesler zahvalio i dodao da je njegov veliki fan. Denver i Majami igraju drugi meč u noći između nedelje i ponedeljka od 2 sata po našem vremenu.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.