BATLER OTKRIO: Nije zvao Jokića na OBRAČUN, već... (VIDEO)
Džimi Batler, Foto: Printscreen/Twitter/@BleacherReport

ko ćuti u denveru?

BATLER OTKRIO: Nije zvao Jokića na OBRAČUN, već... (VIDEO)

Nisam imao sukob s njim. Napišite tako - tvrdi Džimi Batler

Objavljeno: 13:37h

Sve je spremno za početak velikog NBA finala. Denver u petak ujutro u 2.30 po srednjeovropskom vremenu dočekuju Majami u prvoj utakmici.

Domaćina će voditi Nikola Jokić, dvostruki i zamalo trostruki uzastopni MVP lige, a sa druge strane će biti sjajni Džimi Batler koji je još jednom pokazao da u plej-ofu dostigne vrhunski nivo igre.

Sa Hitom je i Nikola Jović koji je u svojoj prvoj NBA sezoni osovjio konferecniju, ali je skoro izvesno da neće dobiti minutažu.

Duel "Grumenja" i "Vreline" je od starta privlačio pažnju medija i navijača zbog situacije iz 2021. kada je prgavi Markif Moris igrao za Majami i isprovocirao Jokića da ga gurne s leđa, nakon čega je nastala gužva u kojoj je upravo Batler bio najglasniji u pretnjama Nagetsima. Dugo je nekoga zvao na obračun uz reči "Ti i ja, 'ajmo!", a mediji su protumačili da je reč o srpskom centru.

Polse meča je ceo tim Hita došao do svlačionice Nagetsa kako bi tu rešili stvari. U nju nisu ušli.

Jedan novinar je sada pitali Batlera da li "netrpeljivost i dalje postoji".

- Mnogo je stvari u vezi sa tom situacijom koje ljudi ne razumeju. Želim da to ostavim iza nas. Nema nikakve veze ni sa čim, to je prošlost. Ovo je takmičenje visokog intenziteta. Ali moram da kažem da se nisam obraćao Jokiću. Nisam imao sukob s njim. Napišite tako. Osoba kojoj sam pričao definitivno zna kome sam govorio - samo donekle je razjasnio Batler.

Pričao je Batler i kako je najbolje čuvati "Džokera". - Da ga čuvamo kao tim, sva petorica. On sve radi tako dobro. Moramo da dođemo do skoka, ne smeju da nam se dešavaju greške u odbrani. Moramo da budemo odlučni. Na kraju dana, on je ključan kako bi to di-džej Kalid rekao. Moramo ga zaustaviti.

Bonus video:

01:46

Imamo jednog od najboljeg igrača u istoriji, a on se zove Nikola Jokić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.