MELOUN SIPAO HVALOSPEVE, UPOREDIO JOKIĆA SA VELIKANOM: A Nikola? Njegova HIT reakcija je oduševila Amere! (VIDEO)
Majk Meloun/Nikola Jokić, Foto: Printscreen/Twitter/@katywinge

džoker

MELOUN SIPAO HVALOSPEVE, UPOREDIO JOKIĆA SA VELIKANOM: A Nikola? Njegova HIT reakcija je oduševila Amere! (VIDEO)

Skoro da se stidi kada ima pažnju - istakao je trener Denvera, a nije video simpatičan način na koji ga je Jokić slušao

Objavljeno:

Nikola Jokić sa Denverom počinje napad na NBA prsten u petak u 2.30 ujutro po srednjoevropskom vremenu, kada će Nagetsi dočekati Majami.

Trener Majkl 'Majk' Meloun je na konferenciji uoči utakmice po ko zna kpoji put dobio pitanje o srpskom asu i kako bi ga uporedio sa legendama igre pod obručima.

- Mislim da navijači Denvera širom sveta i u Srbiji, cene i poštuju to. On ne pokušava da bude nešto što nije, ne pokušava da napravi neki narativ, osim onog "Ja sam Nikola Jokić, igram za Denver Nagetse, učiniću šta god mogu da tim pobedi, i učiniću to uz klasu, uz profesionalizam i nikada neću to uraditi da se priča o meni. To je retkost - pričao je Meloun, pa nastavio a pojedini novinari su za to vreme snimali reakciju Jokića koji je klimao glavom na hvalospeve svog trenera:

- Često pravim poređenje sa Timom Dankanom, nikada ga nisam trenirao, ali sam vodio timove protiv njega i čuo sam priče o njemu. On je pravi nesebični superstar, identično gledam i na Jokiča. Mislim da je i Nikola Jokić takođe pravi nesebični superstar. Nije sve o njemu, ne želi da se piše o njemu i da mu pričaju koliko je dobar. Skoro da se stidi kada ima pažnju. On je samo jedan od momaka u svlačionici, koji se zabavlja, radi naporno i pobeđuje. To je stvar koja nas motiviše da možemo da osvojimo prsten, drago nam je da smo u finalu, ali ovo će za sve nas biti najteži izazov u karijerama - istakao je Meloun.

Bonus video:

01:46

Imamo jednog od najboljeg igrača u istoriji, a on se zove Nikola Jokić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.