EMOTIVNI MELOUN: Trener Denvera uputio DIRLJIVE reči Nikoli Jokiću!
Nikola Jokić i Majk Meloun, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

POŠTOVANJE DO MAKSIMUMA

EMOTIVNI MELOUN: Trener Denvera uputio DIRLJIVE reči Nikoli Jokiću!

Jokić je na mala vrata došao u NBA ligu, pošto su ga Nagetsi izabrali tek kao 41. pika na draftu

Objavljeno:

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun još jednom je sa puno ponosa i poštovanja govorio o Nikoli Jokiću.

Njih dvojica sarađuju od 2015. godine kada su obojica stigli u Kolorado, a ove sezone po prvi put će imati priliku da se u velikom finalu bore za šampionski prsten NBA lige.

- Na to da se ​​nikada nije promenio - odgovorio je Meloun na pitanje na šta je najponosniji na Jokića van košarke, a potom i dodao sledeće: - Mislim da to svi vidimo u svim sferama života. Kako slava i bogatstvo utiču na vas. I za većinu ljudi, to ih udari u glavu i postanu nešto drugačiji. Ponekad zaborave odakle su došli i ko im je pomogao da dođu tamo gde su stigli. I to je ono što zaista volim kod Nikole – zaboravite košarku. Mlad čovek koji je ponosan otac i muž. Uz sve uspehe, MVP nagrade, maksimalne ugovore, sve te stvari… On je i dalje isti momak. Čudim se tome - rekao je Meloun.

Nastavio je Amerikanac sa pohvalama na račun Srbina.

- Dugo sam u ligi i to je retkost u ovom poslu. Za slavnu ličnost i superzvezdu uopšte. Činjenica da je Nikola ipak skromna, nesebična osoba. On brine o svojim konjima. Tip je upravo ono što jeste - rekao je Meloun.

Jokić je na mala vrata došao u NBA ligu, pošto su ga Nagetsi izabrali tek kao 41. pika na draftu.

- Ne mogu da govorim u Nikolino ime, ali nisam osetio da je izbor na 41. mestu bio motivacioni faktor za njega da dva puta postane MVP i da bude momak koji prosečno ima tripl-dabl u plej-ofu. Mislim da ono što ga zaista motiviše nisu više pojedinačna priznanja i nagrade. Želi da bude svetski šampion. I mislim da je to ono što motiviše Nikolu Jokića kao i sve ostale u ovom klub - zaključio je on.

Bonus video:

01:46

Imamo jednog od najboljeg igrača u istoriji, a on se zove Nikola Jokić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.