"SVE JE MOGLO DA SE VIDI GOLIM OKOM!" Željko Obradović otvoren posle plasmana u polufinale ABA lige (FOTO)
Željko Obradović na utakmici Partizana i Studentskog centra, Foto: Starsport©

"Vratili smo se"

"SVE JE MOGLO DA SE VIDI GOLIM OKOM!" Željko Obradović otvoren posle plasmana u polufinale ABA lige (FOTO)

Odnos ABA lige prema Partizanu? Ja se nikada nisam bavio stvarima koje nisu moj deo posla, tako će biti i sada, rekao je trener crno-belih

Objavljeno: 23:47h

Košarkaši Partizana razbili su Studentski centar u majstorici četvrtfinala ABA lige, a utiske posle meča izneo je Željko Obradović, trener domaćina.

- Želim da čestitam ekipi Studentskog centra na svemu ono što su prikazali protiv nas. Evidentno je da su igrali bolje prve dve utakmice, kao i mi treću. Golim okom je sve moglo da se vidi. Vratili smo se igranju na veliki broj poena kao ranije, danas sam pravio dosta izmena, Ledej je igrač sa najviše minuta. Želim da istaknem ovaj ambijent, rekao sam igračima da nigde neće imati ovakvu podršku, nadam se da će nastaviti ovako i protiv Olimpije - počeo je Obradović.

Željko Obradović na utakmici Partizana i Studentskog centra
Željko Obradović na utakmici Partizana i Studentskog centrafoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu.

- Na osnovu prikazanog posle meča koji je ostao iza nas, kao i na osnovu završnice meča u Podgorici, jasno je da se polako, ali sigurno vraćamo na nivo na kojem smo bili tokom Evrolige i ABA lige, tokom serije protiv Reala, koja nas jeste uzdrmala. Sada moramo da razmišljamo o Cedevita Olimpiji, koja nam je uvek bila jako, jako neugodan rival. Da li će Avramović moći da igra do kraja sezone? Teško pitanje i teško je proceniti u ovom momentu - rekao je Obradović.

Željko Obradović na utakmici Partizana i Studentskog centra
Željko Obradović na utakmici Partizana i Studentskog centrafoto: Starsport©

Upitan je i o odnosu regionalnog takmičenja prema crno-belima - Odnos ABA lige prema Partizanu? Ja se nikada nisam bavio stvarima koje nisu moj deo posla, tako će biti i sada. Bez obzira na takmičenje, stvari se rešavaju na kraju, pre početka naredne sezone, a ne tokom samog takmičenja. Želim da se priča o dešavanjima na parketu, a da sve ostalo bude nebitno. Okrećemo se Cedevita Olimpiji, a meč očekujem u nedelju - istakao je Obradović.

Jam Madar, Džejms Naneli i Kevin Panter
Jam Madar, Džejms Naneli i Kevin Panterfoto: Starsport©

Na meču sa gostima iz Podgorice debitovao je mladi Savo Drezgić.

- Savo Drezgić je talentovano dete koje je dobilo priliku da igra. Nisam zadovoljan kako se igralo kada je on ušao. Ne treba mu gurati loptu, nego stvarati pozicije da dođe do prilike da poentira - zaključio je Obradović.

Savo Drezgić na meču Partizana i Studentskog centra
Savo Drezgić na meču Partizana i Studentskog centrafoto: Starsport©

Bonus video:

00:21

Bogdanović u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.