Boutrajt zaustavljen, ali ni to nije bilo dovoljno! Partizan u Beogradu traži produžetak sna! (VIDEO)
Foto: Cedevita/Marin Susic

ABA liga, 1/2 finale!

Boutrajt zaustavljen, ali ni to nije bilo dovoljno! Partizan u Beogradu traži produžetak sna! (VIDEO)

Sva dešavanja sa utakmice mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog...
Objavljeno: 20:53h

70:59 - KRAJ TREĆE ČETVRTINE! U ovoj deonici, Partizan je uspeo da se vrati, iako je u jednom momentu gubio i sa 23 poena razlike. U momentu kada je mogao da se približi čak i na jednocifrenu prednost, Stefan Birčević je napravio četvrtu ličnu grešku, i to u napadu, pa je tada Cedevita uspela da se odbrani od ozbiljnijeg naleta. Ovu četvrtinu Džikićeva ekipa rešila je u svoju korist rezultatom 24:16.

54:35 - KRAJ PRVOG POLUVREMENA!!! Cedevita je jedna od najbržih ekipa u ligi, a Partizan joj je dozvolio mnogo polukontri i kontri. Džon Šurna je postigao 15 poena za domaćina, devet je dodao Katić, dok su po šest postigli Bilan i Boutrajt. Kod Partizana, najefikasniji je bio Džamont Gordon sa osam poena.

25:17 - KRAJ PRVE ČETVRTINE! Cedevita je daleko bolje otvorila meč i došla je čak i do 10:2 na početku, ali su se crno-beli vratili na 11:6. Posle toga, Miro Bilan je divno pogodio sa poludistance i Cedevita se opet odvojila. Nikako gosti nisu mogli da dođu do svoje igre zbog veoma brzog tempa koji je nametnula Cedevita.

19.00 - Utakmica je počela...

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.