RADONJIĆ UPOZORIO DELIJE: Ako ne budete uz nas protiv Budućnosti, onda neće biti Milana sledeće godine!
Foto: Dado Đilas

Treba im podrška

RADONJIĆ UPOZORIO DELIJE: Ako ne budete uz nas protiv Budućnosti, onda neće biti Milana sledeće godine!

Trener crveno-belih je istakao da je njegov tim do sada odigrao 20 utakmica više nego Budućnost pred prvi meč polufinala ABA lige
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je predstojeća utakmica protiv Budućnosti u plej-ofu ABA lige najvažnija za njegov tim u sezoni, a on i kapiten tima pozvali su publiku da napravi ambijent kao u Evroligi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- U prvom delu takmičenja smo uradili šta nam je bio cilj, a to je prvo mesto i prednost domaćeg terena. To znači da sad treba to da iskoristimo i da damo sve od sebe da u plej-of seriju uđemo na kvalitetan način i da počnemo u pozitivnom ambijentu - rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

foto: Saša Pavlić Koky

Zvezda protiv Budućnosti igra u nedelju od 21.00, a u četvrtak je igrala u Milanu meč Evrolige.

- Mi smo u trenutku koji je veoma delikatan. Odigrali smo veliki broj utakmica, oko 20 više od Budućnosti, što je velika brojka. Osim toga, i raspored i gustina mečeva donose dozu opreza i potrebe da spremnost bude adekvatna nivou ozbiljnosti mečeva koji nam slede. A slede nam mečevi od kojih zavisi egzistencija kluba. Ovo je takmičenje koje nam donosi kontinuitet boravka u Evroligi i mogućnost da kao učesnici najjačeg takmičenja egzistiramo na način na koji smo to radili poslednjih godina, a nadam se i u narednom periodu - rekao je Radonjić.

foto: Saša Pavlić Koky

Zvezda je pobedila u Milanu i tako ostala u trci za drugu fazu Evrolige, a Radonjić je kazao da je raspored jako težak, pošto će ekipa između dva duela u plej-ofu Jadranske lige igrati kod kuće protiv Olimpijakosa i u gostima protiv Barselone.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.