IVANOVIĆ POZVAO NAVIJAČE DA PODRŽE EKIPU PROTIV BUDUĆNOSTI: "Uz pune tribine možemo do pobede!"
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

čvrsto do novog trijumfa

IVANOVIĆ POZVAO NAVIJAČE DA PODRŽE EKIPU PROTIV BUDUĆNOSTI: "Uz pune tribine možemo do pobede!"

Meč je na programu u nedelju u hali „Aleksandar Nikolić“ od 19.30

Objavljeno: 21:48h

Košarkaši Crvene zvezde otvaraju polufinalnu plej of seriju ABA lige protiv ekipe Budućnosti.

Prvi meč na programu je u nedelju u hali „Aleksandar Nikolić“ od 19.30 časova.

Karte za ovu utakmicu već su puštene u prodaju, a biće i na blagajnama hale na dan utakmice od 14 časova pa do početka utakmice.

Crveno-beli se pripremaju za ovu utakmicu i biće spremni za prvi meč u nedelju uveče. Hala će prema dinamici prodaje karata do petka uveče biti puna, karata još uvek ima u prodaji, a klub još jednom poziva sve navijače našeg kluba da dođu i pruže pglasnu odršku našem timu u borbi za drugi trofej u sezoni.

Trener Duško Ivanović veruje da ekipa čvrstom igrom može do pobede na startu polufinalne serije.

1 / 3 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Budućnost nakon promene trenera igra izvanredno, i pre toga ekipa je selektirana i ima kvalitet iza međunarodna takmičenja poput Evrokupa, a sa pojačanjima koja su stigla i za nivo više. Ozbiljan klub je u pitanju, imaju svoje ambicije i želje, a to je sigurno plasman u finale. Igraju agresivno, sa puno samopouzdanja i sa jasno podeljenim ulogama. Erik Grin igra fantastično u poslednje vreme i možemo da kažemo da igra u životnoj formi. Ipak, verujem da čvrstom i odgovornom igrom uz pune tribine možemo do pobede. Podrška nam mnogo znači ne moram da ponavljam koliko, jer se to pokazalo i u Evroligi, zato pozivam naše navijače da dođu i da nam pomognu u nedelju uveče kako bi otvorili ovu seriju kako želimo - rekao je trener crveno-belih koji će na raspolaganju u nedelju imati sve igrače.

Očekivanje od utakmice protiv tima iz Podgorice dao je i Ognjen Dobrić:

- Dobro poznajemo ekipu Budućnosti, izuzetno dobar tim, koji je igrao dobro tokom sezone, a sada još bolje. Grin je sada vođa tog tima, ostali igrači takođe znaju svoje uloge, prisutna je i neka nova energija što je slučaj uvek kada dođe do nekih promena u ovom slučaju trenera. Ovo su kratke serije i moramo jako, čvrsto i odgovorno da uđemo u prvu utakmicu. Nadam se i pozivam naše navijače da dođu i da nas podrže, uvek su prepoznavali važne trenutke , a ovaj je jedan od takvih“.

Utakmica broj 1 za koju su karte puštene u prodaju po popularnim cenama još u sredu igra se u nedelju od 19.30 sati, a meč broj 2 na programu je narednog utorka 23.05. u dvorani „Morača“ u Podgorici.

BONUS VIDEO:

00:25

Crvena zvezda izlazi na zagrevanje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.