EVO KAD JOKIĆEV DENVER IGRA PROTIV LEBRONOVIH LEJKERSA: Svi mečevi u ISTOM terminu, oba tima nepobediva kod kuće!
Nikola Jokić i Lebron Džejms u duelu, Foto: EPA/Erik S Lesser

spektakl zagarantovan

EVO KAD JOKIĆEV DENVER IGRA PROTIV LEBRONOVIH LEJKERSA: Svi mečevi u ISTOM terminu, oba tima nepobediva kod kuće!

Lejkersi su dobili svih osam utakmica koje su igrali u El-Eju, a Nagetsi svih šest u svojoj "Bal areni", pa bi makar jedan brejk u ovoj seriji bi mogao da bude ključan

Objavljeno: 10:37h

NBA liga je objavila raspored i termine svih utakmica finala Zapadne konferecnije između Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa.

Nikola Jokić i Džamal Marej sa jedne, Lebron Džejms i Entoni Dejvis sa druge strane, spektakl je zagarantovan, pogotovo ako se ima u obzir da su oba tima nepobediva na svom terenu u dosadašnjem plej-ofu.

Lejkersi su dobili svih osam utakmica koje su igrali u El-Eju, a Nagetsi svih šest u svojoj "Bal areni", pa bi makar jedan brejk u ovoj seriji bi mogao da bude ključan.

Denver ima prednost domaćeg terena, a sve utakmice, uključujući potencijalne petu, šestu i sedmu se igraju u 2.30 ujutro po srednjoevropskom vremenu, pa se spremite za naporan ritam. Razma između mečeve je tačno dva dana.

RASPORED UTAKMICA FINALA ZAPADA:

1. meč: Denver - LA Lejkers (17. maj, 2.30) 2. meč: Denver - LA Lejkers (19. maj, 2.30) 3. meč: LA Lejkers - Denver (21. maj, 2.30) 4. meč: LA Lejkers - Denver (23. maj, 2.30) 5. meč: Denver - LA Lejkers (25. maj, 2.30) 6. meč: LA Lejkers - Denver (27. maj, 2.30) 7. meč: Denver - LA Lejkers (29. maj, 2.30)

Podsetimo, Denver je prvi put u istoriji stigao do finala konferencije 2020. kada su ih Lejkersi, i tada predvođeni Džejmsom i Dejvisom, eliminisali sa 4-1 u seriji i onda osvojili titulu protiv Majamija koji je i sada u finalu Istoka.

Bonus video:

00:26

Navijači Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.