JOKIĆ NA DŽEJMSA U FINALU ZAPADA: Lebron i Lejkersi razbili šampiona, nepobedivi su u El-Eju! (VIDEO)
Lebron Džejms, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

spremite se

JOKIĆ NA DŽEJMSA U FINALU ZAPADA: Lebron i Lejkersi razbili šampiona, nepobedivi su u El-Eju! (VIDEO)

Lejkersi su sinoć od starta diktirali tempo i kontrolisali utakmicu

Objavljeno: 08:25h

Los Anđeles Lejkers su još jednom odbranili domaći teren, pobedili Golden Stejt sa ubedljivih 122:101 i sa ukupnih 4:2 u pobedama, izborili plasman u finale plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Tamo ih čekaju Denver Nagets predvođeni Nikolom Jokićem, a termini prvih utakmica su već određeni.

Lejkersi su sinoć od starta diktirali tempo i kontrolisali utakmicu i već u trećoj četvrtini izgradili ozbiljnu dvocifrenu prednost, a u poslednjoj deonici definitnvo slomili otpro aktuelnog šampiona.

Lebron Džejms je predvodio domaćina sa 30 poena (10/14 šut iz igre) i po 9 skokova i asistencija. Ostin Rivs je imao 23 poena, Dianđelo Rasel 19, a Entoni Dejvis 17 uz čak 20 skokova.

Stef Kari je očekivano predvodio Voriorse sa 32 poena, 6 skokova i 8 asistencija. Donte Divinćenco je ubacio 16 poena, a Kevon Luni 9 uz 18 skokova, ali je zakazao Klej Tomspon koji je imao samo 8 poena.

Lejkersi su u ovom plej-ofu pobedili u svih osam utakmica koje su igrali na svom terenu, a Denver u svih šest i makar jedan brejk u ovoj seriji bi mogao da bude ključan.

Jokić i saigrači imaju prednost domaćeg terena, a prva utakmica se igra u "Bol areni" u sredu ujutro u 2.30 po srednjoevropskom vremenu.

Bonus video:

00:19

Dete pisalo Partizanu i Željku Obradoviću

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.