ŠPANCI U EKSTAZI: Real je 'KLUB ČUDA', videli smo "NAJLUĐU završnicu u istoriji košarke!" (FOTO)
Košarkaši Real Madrida, Foto: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

preteraše ga

ŠPANCI U EKSTAZI: Real je 'KLUB ČUDA', videli smo "NAJLUĐU završnicu u istoriji košarke!" (FOTO)

Posle kritika koje su upućivali "kraljevskom klubu" nakon prve i druge utakmice serije, predviđali su eliminaciju već u Beogradu, ali sada pišu hvalospeve

Objavljeno:

Mediji u Španiji su oduševljeni preokretom Real Madrida provit Partizana i plasmanom na fajnal-for Evrolige.

Posle kritika koje su upućivali "kraljevskom klubu" nakon prve i druge utakmice serije, u uglednoj madridskoj "Marci" su predviđali eliminaciju već u Beogradu, ali sada pišu hvalospeve.

Na naslovnu stranu su u prvi plan stavili Valtera Tavareša i naslov "Klub čuda".

- Spojite sve velike pobede fudbalske sekcije Real Madrida i to je manje od ovoga što su košarkaši uradili u 'Vizink centru' večeras. Gubili su 2-0 u seriji posle prva dva meča kod kuće i pobedili Partizan. U poslednjem petom meču su igrači Partizana imali vođstvo 59:41 u 23. minutu utakmice i na kraju je Real nadoknadio taj deficit. Ovo je najluđa i najintenzivnija završnica čevrtfinala možda i u istoriji košarke. Imala je sve. Ništa više niste mogli da tražite, koševe, povratke, tuču, sankcije, povrede... Real je pobedio, Partizan je izgubio - stoji u tekstu "Marke".

Preokret Madriđana posle izgubljena prva dva meča na svom terenu jeste istorijski, ali je utisak da su ipak malo preterali, posebno u poređenju sa podvizima fudbalske sekcije Reala.

Bonus video:

01:10

Navijači Partizana na Kalemegdanu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.