TRENER REALA ODAHNUO: Samo je nekoliko EKSERA nedostajalo na našem kovčegu...
Hesus 'Ćus' Mateo, Foto: Starsport

ne veruje

TRENER REALA ODAHNUO: Samo je nekoliko EKSERA nedostajalo na našem kovčegu...

Ponekad u sportu nema logičnog objašnjena i srce učini nemoguće - istakao je Ćus Mateo

Objavljeno: 11:29h

Trener Real Madrida, Hesus 'Ćus' Mateo, bio je u neverici kako je njegova ekipa nadoknadila 0-2 u pobedama, pa -18 u "majstorici" sa Partizanom u četvrtfinalu Evrolige.

Real je postao prvi klub u istoriji elitnog takmičenja koji je preokrenuo 0-2 u seriji nakon što je izgubio prva dva meča na svom terenu.

- Ponekad u sportu nema logičnog objašnjena i srce učini nemoguće. Okrenuli smo utakmicu koja je bila veoma komplikovana. Okrenuli smo 0-2 u seriji, kada su mnogi digli ruke i samo je nekoliko eksera nedostajalo na našem kovčegu. Znali smo da moramo da iskoristimo ovu priliku, imali smo mnogo povreda i tradicija je bila protiv nas, ali igrači su svima dali još jednu lekciju iz ponosa i požrtvovanja. Moramo da budemo ponosni na ovaj tim. Ja sam više nego ponosan na igrače. Ova pobeda je bila kruna svog rada koji smo uložili ove godine. Ispisali smo mali deo klupske istorije - rekao je Mateo u dahu i dodao.

KK Real Madrid
foto: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

- Imamo igrače koji znaju kako treba da se bore - Ćaćo, Ljulj... Ovo je Real Madrid. Otišli smo na Fajnal-for zato što smo borili od septembra sa raznim stvarima, od povreda do pritiska - rekao je Mateo.

Bonus video:

00:29

Bakljada na Kalemegdanu posle utakmice

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.