NAJPOTRESNIJA PRIČA HEROJA LEJKERSA: U porodici su ga seksualno zlostavljali - sve je otkrio, pa se OŠIŠAO
Los Anđeles Lejkers, Foto: Jevone Moore / Zuma Press / Profimedia

JEZIVO!

NAJPOTRESNIJA PRIČA HEROJA LEJKERSA: U porodici su ga seksualno zlostavljali - sve je otkrio, pa se OŠIŠAO

Košarkaš Lejkersa konačno zablistao

Objavljeno: 13:35h

Los Anđeles Lejkersi su poveli sa 3:1 u seriji protiv Golden Stejt Voriorsa, pa ih samo jedna pobeda deli od izbacivanja aktuelnog šampiona i plasmana u finale Zapada.

Jeste Lebron Džejms bio najefikasniji u pobedničkom timu, ali junak je definitivno bio Loni Voker iza koja se krije teška i traumatična životna priča.

Voker igra svoju petu sezonu u NBA ligi, a konačno je uspeo da iskoči u prvi plan!

Trener mu je ukazao poverenje u četvrtom meču zbog solidnih izdanja u prethodnim utakmicama, a on je znao da mu se oduži. Postigao je neverovatnih 15 poena u poslednjoj četvrtini i doneo veliku pobedu Lejkersima.

Lebron je bio presrećan zbog maestralne partije svog saigrača i odmah mu na tome čestitao.

U prve dve NBA sezone Voker je bio prepoznatljiv po ekscentričnoj frizuri kojom je podsećao na Barta Simpsona, a ponekad se farbao i u drečave boje.

Mnogi su se čudili kako ga legendarni Greg Popovič, njegov prvi NBA trener u San Antoniju, nije naterao da se ošiša. Dve godine kasnije otkrilo se da je imao dobar razlog.

Tokom 2020. godine kada je vladala korona, on se borio sa svojim demonima, sam je prelomio i ošišao se. A onda je na društvenim mrežama, uz fotografije novog imidža, sa svetom podelio svoju stravičnu prošlost.

- Pravi razlog zašto sam počeo da radim ovo sa kosom je to što mi je ona bila mehanizam za skrivanje. Tog sam leta provodio više vremena sa širom porodicom, imena ću izostaviti. Bio sam seksualno zlostavljan, silovan, maltretiran. Čak sam se i bio naviknuo na to jer u tom uzrastu ne znaš šta se dešava.

Bio sam lakoverno, znatiželjno dete koje nije znalo što je pravi svet. Kosa je bila nešto što mogu da kontolišem. Bila je nešto na čemu mogu raditi, stvarati, i bila je moja. I davala mi je samopouzdanje - rekao je tada Voker u potresnoj ispovesti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.