KK BAJERN NA SRPSKOM UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM TRAGEDIJE U BEOGRADU! Potez Bavaraca oduševio Grobare (FOTO)
Košarkaši minhenskog Bajerna, Foto: Aleksandar Djorovic / imago sportfotodienst / Profimedia

GOSPODSKI!

KK BAJERN NA SRPSKOM UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM TRAGEDIJE U BEOGRADU! Potez Bavaraca oduševio Grobare (FOTO)

"Rispekt", "Veliki ste", "Uvek ste bili gospoda", "Najveći klub uz Partizan", samo su neke od poruka navijača crno-belih posle komentara kluba iz Minhena

Objavljeno:

Tragedija koja se dogodila u sredu ujutru u OŠ "Vladislav Ribnikar" kada je ubijeno osmoro dece i čuvar od strane dečaka, takođe učenika obišla je svet.

Među brojim ljudima koji su se javljali kako bi iskazali saučešće porodici i prijateljima bili su i brojni sportisti, među kojima i jedna NFL zvezda.

Povorka građana u Beogradu koji idu ka OŠ 'Vladislav Ribnikar' da odaju počast nastradalima
Povorka građana u Beogradu koji idu ka OŠ "Vladislav Ribnikar" da odaju počast nastradalimafoto: Printscreen/Instagram/Dnevnadozabeograda

KK Partizan saopštio je da će u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige u četvrtak od 20.30 u Beogradu protiv Real Madrida igrati u kompletno crnoj opremi.

Takođe, Grobari u Areni neće navijati u Areni, a crno-beli su saopštili da će biti organizovanje odavanje počasti ispred novobeogradske hale.

Vračar
foto: Stefan Stojanović

Upravo u toj objavi jedan komentar oduševio je navijače "parnog valjka" pošto je na srpskom saučešće uputio KK Bajern Minhen.

- Naše najdublje saučešće upućujemo porodicama i prijateljima žrtava tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu - glasi poruka Bavaraca uz emotikon koji se moli.

KK Bajern, KK Bajern Minhen
foto: Printscreen/Instagram/partizanbc

Koliko je nemački klub koji inače vodi Andrea Trinkijeri, bivši trener Partizana oduševio Grobare najbolje govore odgovori na ovaj komentar:

"Rispekt", "Veliki ste", "Uvek ste bili gospoda", "Najveći klub uz Partizan", samo su neke od poruka navijača crno-belih.

Bonus video:

05:10

ZBOG ČEGA SEDAM DEVOJČICA I JEDAN DEČAK? Marković: To je pitanje za psihijatre, uvođenje smrtne kazne bi sprečilo ovu tragediju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.