OBRADOVIĆ GOVORIO O POTENCIJALNOM ODLAGANJU MEČA: Trener Partizana u šoku zbog tragedije, pa potvrdio LOŠE VESTI
Željko Obradović, Foto: Starsport©

NIJE IM LAKO

OBRADOVIĆ GOVORIO O POTENCIJALNOM ODLAGANJU MEČA: Trener Partizana u šoku zbog tragedije, pa potvrdio LOŠE VESTI

Veliki izazov za košarkaše Partizana u nimalo lakim okolnostima

Objavljeno: 19:52h

Košarkaši Partizana odradili su poslednji trening pred četvrti meč protiv Reala u četvrtfinalu Evrolige, a pre početka je održan minut ćutanja u slavu nastradalim u pucnjavi u beogradskoj školi.

Trener crno-belih Željko Obradović koji se najpre dotakao tragedije i govorio o potencijalnom pomeranju meča...

- Danas je stigla vest o velikoj tragediji. Neverovatno, svi smo bili u neverici i želim da izrazim saučešće svim porodicama nastradale dece. Velika tragedija - rekao je Obradović koji se osvrnuo na priču o odlaganju:

- Ne znam šta da kažem, problem je ogroman. Kad bismo mi mogli da igramo? Rečeno je da će biti tri dana žalosti. Real ima obaveze u šampionatu, mi ovde. Sve bi moralo da se pomeri. Može da se desi da se igra i pet meč... Ne znam, koliko sam shvatio mi ćemo igrati sutra.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Starsport©

Govorio je i o košarci koja neće biti u prvom planu.

- Plej-of serija je takva, kad igraš dan za danom...Bila je analiza, i dalje stojim iza toga da smo odigrali jednu od najlošijih utakmica u poslednjih nekokliko meseci što se tiče napada. Nismo imali taj ekstra pas, čak igrajući i tako došli smo do toga da je jedan posed odlučio. Moramo da igramo pametnije i bolje. Treba igrati pametnije i shvatiti da je meč 40 minuta i da je svaka lopta važna. To je jedini način. Što se tiče atmosfere, kakva god da bude, moraćemo da damo sve od sebe. Da nađemo sve ono što nosimo unutra. Ogromna šansa je ispred nas da se kvalifikujemo na F4. Ne znam tačno ko je od naših sve bio na fajnal-foru.

Obradović je potvrdio naše saznanje o povredi Alekse Avramovića.

- Aleksa je povredio ruku i ide u petak na operaciju. Druga ruka, ista stvar od prošli put. Pretpostavke ću da će možda biti manja pauza. Desilo se, eto, nažalost opet Aleksi. I to je deo svega ovoga.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.