MIJAILOVIĆ POZIVA NA OPREZ: Lesoru se dešava da prenagli... Od utakmice sa Realom zavisi ŽIVOT Partizana!
Ostoja Mijailović, Foto: Printscreen Prva tv

bez prava na incident

MIJAILOVIĆ POZIVA NA OPREZ: Lesoru se dešava da prenagli... Od utakmice sa Realom zavisi ŽIVOT Partizana!

Videli ste da je Real Madrid osudio ceo svet, nama to ne treba - napomenuo je predsednik Partizana

Objavljeno: 12:24h

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, ispunio je najavljeno i za navijače koji nisu uspeli da dođu do ulaznica organizovao praćenje uživo utakmice sa Real Madridom, a najavio je i da će svakom ko dođe platiti po pivo.

Crno-beli u utorak od 20.30 imaju prilku da pred svojim "Grobarima" zatvore seriju sa 3-0 protiv madridskog velikana, a Mijailović je u gostovanju na TV Pink upozorio na značaj utakmice, ali i ponašanje navijača nakon tuče igrača koja je prekinula drugi meč u Španiji.

- Mi smo platili kaznu neigranjem Pantera i Lesora, ali ne želimo nikakve incidente. Biće pojačane mere opreza na ulazu u Arenu, a ko god nešto ubaci, neka ga drugi navijači prijave redarima (biće ih 500) ili policajcima. Sutra će ceo svet gledati to, ova utakmica ne samo da je rezultatski bitna, nego i organizaciono od nje zavisi život Partizana. Ne smemo da dozvolimo sebi nijedan incident - rekao je prvi čovek crno-belih i dodao:

- Videli ste da je Real Madrid osudio ceo svet, nama to ne treba, podigli smo se iz pepela i ponosan sam šta smo sve uradili. Na ovome što je bilo da se sve završi i navijajmo sportski.

Dante Egzum, Dante Eksum, KK Partizan, KK Real Madrid, Evroliga
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Mijailović je rekao da je sreća što posle velike tuče nije bilo ozbiljnijih povreda, dodavši da će lekarski tim učiniti sve da oporavi Dantea Egzuma za sutra, dok nije želeo da komentariše da li su kazne koje je izrekla Evroliga potpuno korektne.

- Nije fer da ja kažem da li su kazne fer. Evroliga je ozbiljna organizacija i svi želimo da igramo Evroligu i mi smo na kraju krajeva i pozvani da igramo to takmičenje. Nije fer da mi to komentarišemo jer Evroliga iznajmljuje druge agencije da reše takva pitanja, a to je sada bila nezavisna advokatska kancelarija i Evroliga ne utiče ne to. Ja ne želim da komentarišem visinu kaznu jer onaj ko je sudio je koristio neke pravilnike pri tome. Ne bi normalno bilo da se onako nešto ne kazni. Lesor je igrač velikog srca, a da li prenagli - znamo da se dešava. Znaju se granice i kada igrači pređu granicu... Znamo šta se desilo na meču sa Zvezdom kada je udario Petruševa. Mi se nismo žalili na tu kaznu - naglasio je Mijailović.

Matijas Lesor, Filip Petrušev
foto: OLIVER BUNIC / AFP / Profimedia

Predsednik Partizana prokomentarisao je i ocene da je za klub bolje da izgubi prvi meč protiv Real Madrida kako bi Kevin Panter mogao da igra u polufinalu fajnal-fora jer je suspendovan na dve utakmice. Sve naravno, ako bi Partizan onda slavio u četvrtoj utakmici sa Realom...

- Naravno da ćemo ići na pobedu, nema veze što Panter u tom slučaju ne bi igrao polufinale fajnal-fora. To je nesportski i mi idemo na pobedu, imaćemo podršku navijača i ne postoji nijedna slobodna stolica - zaključio je Mijailović.

Bonus video:

00:26

EGZUM NA ŠTAKAMA NAPUSTIO MADRID: Košarkaš Partizana povređen u tuči u Madridu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.