GROBARI SAHRANILI JABUSELEA! Navijači Partizana udarili na Francuza (FOTO)
Geršon Jabusele na utakmici Real Madrida i Partizana, Foto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

BIZARNO!

GROBARI SAHRANILI JABUSELEA! Navijači Partizana udarili na Francuza (FOTO)

"Akcija" pristalica crno-belih protiv košarkaša Real Madrida

Objavljeno:

Tuča na parketu Vizink centra u Madridu prekinula je drugu utakmicu plej-ofa Evrolige između Reala i Partizana, a pobeda je pripisana crno-belima.

Tokom dana očekuju se kazne elitnog takmičenja, a Beograđani vode 2:0, ali su možda izgubili Dantea Egzuma posle rvačkog zahvata Geršona Jabuselea.

Australijanac se povredio i hoda uz pomoć štaka, a po povratku u Beograd otkrio je i kako se oseća zbog problema sa tetivom.

Francuz se oglasio putem društvenih mreža i poslao poruku Partizanu i Danteu Egzumu, ali su ga Grobari pre toga "sahranili."

Detalj sa tuče između košarkaša Real Madrida i Partizana
Detalj sa tuče između košarkaša Real Madrida i Partizanafoto: BURAK AKBULUT / AFP / Profimedia

Na Vikipediji je u jednom trenutku pisalo da je rođen 17. decembra 1985. godine, a da je umro 2. maja 2023. godine u beogradskoj Areni.

Za taj dan zakazan je treći meč četvrtfinalne serije, a onda je stajalo da je Geršin profesionalni rvač koji igra za Real.

Geršon Jabusele
foto: Printscreen/Wikipedia

Kada se sve vratilo na staro, ponovo su reagovali navijači Partizana i pored Jabuselea napisali samo godinu rođenja, ali i da igra za mali klub Real Madrid uz to da je francuski košarkaš.

Bonus video:

00:30

Grobari napravili sjajnu atmosferu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.