SAŠA ĐORĐEVIĆ UZVRATIO MIŠKU RAŽNATOVIĆU: Ja imam veštački kuk, Rebarac stent ili dva, Stragi 50 kg više, mada...
Saša Đorđević, Foto: Starsport©

uvredio se

SAŠA ĐORĐEVIĆ UZVRATIO MIŠKU RAŽNATOVIĆU: Ja imam veštački kuk, Rebarac stent ili dva, Stragi 50 kg više, mada...

Proslavljeni reprezentativac Jugoslavije je dao sarkastičan odgovor

Objavljeno: 21:17h

Aleksandar Đorđević je na sarkastičan način odgovorio Mišku Ražnatoviću, i to na Tviteru gde je čuveni košarkaški menadžer uvek vrlo aktivan.

Ražnatović je ranije danas izjavio kako bi tim Partizana koji je 1992. postao šampion Evrope, u današnjoj konkurenciji slabo prošao.

- Bolje je sada nego tada. Ako se vratimo u prošlost, bilo bi recimo 10 timova u Evroligi. Da tadašnji Partizan igra u današnjoj Evroligi, oni bi bili poslednjeplasirani uz dužno poštovanje za sjajne talente kao što su Saša Đorđević ili Predrag Danilović. Tada je bilo 14-16 utakmica, sada je 40. Sve je drugačije, potpuno drugo takmičenje i sport. Očigledno, ovo je najbolja godina u istoriji srpske klupske košarke jer oba tima imaju izuzetne budžete, doveli su odlične igrače i trenere. Uzbuđenje u gradu je nikada veće - rekao je Ražnatović litvanskom novinaru iz "Basket njuza".

Miško Ražnatović
foto: Starsport©

Proslavljeni reprezentativac Jugoslavije, Saša Đorđević, ovako je odgovorio na njegove tvrdnje:

- Verovatno... ja imam veštački kuk, Sale (Danilović prim. aut) operisao zglobove, Ivo (Nakić) tetivu i stent, Stragi (Stevanović) pedeset kilograma više, Rebarac (Rebrača) stent ili dva, Dragutinu (Vladimir Dragutinović) otišla kolena, a falio bi nam i Šarić puno, i tako dalje... Svi smo već u podesetim, ne baš u treningu i idealnim godinama, mada, premda, hm - napisao je Saša Đorđević.

Bonus video:

00:08

Evo šta radi Nemanja Gudelj pošto se saznalo da čeka bebu sa Anastasijom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.