MATIJAS JE KRALJ: Lesor ZAPEVAO na srpskom, evo koja dva NARODNJAKA najviše voli! (VIDEO)
Matijas Lesor sa Grobarima, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

UŽIVEO SE

MATIJAS JE KRALJ: Lesor ZAPEVAO na srpskom, evo koja dva NARODNJAKA najviše voli! (VIDEO)

Lesor je tokom dugog razgovora sa voditeljkom Kristinom Tomić govorio i o muzici, a priznao je i koje dve narodne pesme ume da otpeva na srpskom jeziku

Objavljeno:

Centar Partizana Matijas Lesor bio je gost emisije "Oni vole Srbiju", koja se ekskluzivno prokazuje na TV Arena sport.

On je u ovoj emisiji otkrio zbog čega je zavoleo Beograd, kao ia razloge za dolazak u Partizan.

Lesor je tokom dugog razgovora sa voditeljkom Kristinom Tomić govorio i o muzici, a priznao je i koje dve narodne pesme ume da otpeva na srpskom jeziku.

- Znam dve srpske pesme, za jednu kažu da baš i nije srpska. Pored, naravno, navijačih pesama Partizana. Sviđaju mi se pesme i mogu da prepoznam reči. Znam i da ih pevam: "Zek zek dadule" i "Mutivoda." Mogu da ih pevam kad ima muzike. "Zek zek dadule" se lako peva. I "Mutivoda" mi se jako sviđa. Drugarica mi je pustila. Često sam išao u jedan restoran gde se pevala i svidela mi se - rekao je Lesor koji je nakratko i otpevao pesmu Gagi Benda i Džeja.

Francuz je otkrio da već dve godine ne jede meso.

- Pre nego što sam prestao da jedem meso, jeo sam mnogo ćevapa. Obožavao sam ih. Kada budem prestao da igram košarku, ponovo ću jesti meso. Sad sam zbog košarke prestao. Volim mnogo ćevape. Volim i sarmu, iako nije srpsko jelo. Ali u Srbiji sarma je odlična.

Matijas je otpevao i svoju omiljenu navijačku pesmu Grobara, te smo sigurni da su navijači Partizana sa uživanjem ispratili ovu emisiju.

00:30

Grobari napravili sjajnu atmosferu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.