ŠTA IM BI? Albanci ga pripisali Crnoj Gori, a evo šta na sva usta o Jokiću pričaju Hrvati! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonetap

ko bi rekao?

ŠTA IM BI? Albanci ga pripisali Crnoj Gori, a evo šta na sva usta o Jokiću pričaju Hrvati! (FOTO) (VIDEO)

Srpski košarkaš glavna je tema i u medijima u regionu
Objavljeno: 14:04h

Kad je Jokić u igri, Denver na 100 poseda postiže 115,3 poena i po tom parametru, sa Jokićem u sastavu, Denver je najefikasnija ekipa NBA lige, ubojitija čak i od Golden Stejta (113,2 poena).

Kad igru Denvera vodi mladić koji je u završnici drame u Riju slomio Hrvatsku u četvrtfinalu olimpijskih igara tada Denver postiže čak 64,7 poena kroz asistencije. Bez Jokića te su brojke drastično niže (56,7).

Nikola Jokić je već sad pišu hrvati jedna od najvećih zvezda lige, a nastavi li da igra ovako, možda se obistine reči njegovog klupskog kolege Darela Artura:

- Već sam rekao da je Nikola igrač za Kuću slavnih. Sad kažem da je najveći svih vremena. Odavno sam shvatio da je poseban igrač. Užasno ga je teško čuvati. Zapravo, ne znam kako ga neko može čuvati. Kad je Nikola u igri, napad nam je jači deset puta nego kad je na klupi. Čini saigrače boljima nego što objektivno jesu. Ljudi, Nikola ima samo 21 godinu! Jeste li svesni šta to znači, koliko još može da napreduje. Rođeni je pobednik. Mrzi da gubi, bez obzira da li pričamo o video igricama ili košarci.

(Espreso.co.rs/Index.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.