DŽEJMS IZBORIO PRODUŽETAK, PA POGODIO SA 3/4 TERENA: Lejkersi srušili Memfis za 3:1 u seriji! (VIDEO)
Dezmond Bejn pokušava da izblokira Entonija Dejvisa, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

"kralj" igra kraljevski

DŽEJMS IZBORIO PRODUŽETAK, PA POGODIO SA 3/4 TERENA: Lejkersi srušili Memfis za 3:1 u seriji! (VIDEO)

Grizlis su bili bliži da izuzetno uzbudljiv meč u El-Eju reše u svoju korist pre dodatnih pet minuta

Objavljeno:

Kao i Majami protiv Milvokija, i Los Anđeles Lejkers su kod kuće ostvarili dve pobede i potvrdili brejk stečen na startu serije pa vode sa 3:1 protiv Memfisa.

Obog jutra su "Jezeraši" slavili posle produžetka 117:111, a ikao nisu imali jednog igrača koji je zasuo koš protivnika kao Hit sa Džimijem Batlerom, jesu odličnu timsku igru koja ih krasi od trejda u februaru.

Grizlis su bili bliži da izuzetno uzbudljiv meč u El-Eju reše u svoju korist pre dodatnih pet minuta. Sjajni Dezmond Bejn koji je bio najefikasniji pojedinac susreta sa 36 poena, doneo im je vođstvo 104:102 na 6.7 sekundi do kraja poslednje četvrtine.

Ipak, tada je Lebron Džejms pogodio za izjednačenje na samo 0.8 sekundi do kraja, da bi Entoni Dejvis potom blokirao brz skok-šut Morenta za pobedu. Lebron je tad uzvatio loptu, i pogodio sa tri četvrtine terena, ali se sirena već bila začula...

U produžetku su Džejms i Dejvis izgradili vođstvo Lejkersa, a Denis Šreder i Ostin Rivs overili veliki trijumf sa linije penala.

Rivs je na kraju bio najefikasniji kod domaćina sa 23 poena. "Kralj" Džejms je imao 22 i čak 20 skokova. Dejvis je takođe uisao dabl-dabl: 12 poena, 11 uhvaćenih lopti.

Dža Morent je imao "samo" 19 poena za "Grizlije" uz vrlo loš šut iz igre (8/24),a najbolji defanzivac lige Džeren Džekson je imao po 14 poena i skokova.

Serija se sad vraća u Memfis, Tenesi - sledeći meč je na programu u noći sreda na četvrtak.

Bonus video:

00:13

Partizan stigao u Madrid

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.