ŠTA OVO BI? Batler eksplodirao sa 56 POENA, Milvokiju ne pomaže ni Janis, favorit na ivici eliminacije! (VIDEO)
Džimi Batler zakucava pored Janisa Antetokumpa, Foto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

NBA plej-of

ŠTA OVO BI? Batler eksplodirao sa 56 POENA, Milvokiju ne pomaže ni Janis, favorit na ivici eliminacije! (VIDEO)

Nije najboljem timu regularnog dela lige vredeo ni povratak Janisa Antetokumpa koji je imao tripl-dabl, a ni odlična rola Bruka Lopesa

Objavljeno: 09:01h

Džimi Batler je odavno pokazao da je igrač za velike utakmice. Naročito kada je 2020. postao tek treći igrač koji je postigao tripl-dabl sa preko 40 poena u velikom NBA finalu i prvi koji je imao i više poena i više skokova i više asistencija od Lebrona Džejmsa.

Ali, sinoć je Batler nadmašio sva očekivanja jer je sa čak 56 poena (22 u prvoj četvrtini) predvodio Majami do preokreta i pobede nad Milvokijem na Floridi - 119:114, kojom je Hit došao do vođstva 3:1 u seriji četvrtfinala Istoka i nadomak eliminacije velikog favorita.

Batler je svoj i plej-of rekord franšize uz to imao odličan šut iz igre - 19/28 - i pogađao svaki put kada je bilo najvažnije. Svemu je dodao 9 skokova, 4 asistencije i 1 blokadu, uz samo 1 izgubljenu loptu.

Nije najboljem timu regularnog dela lige vredelo ni 14 poena prednosti na startu poslednje deonice, ni povratak Janisa Antetokumpa koji je imao tripl-dabl: 26 poena, 13 skokova, 10 asistencija; a ni odlična rola Bruka Lopesa - 36 poena uz 11 uhvaćenih lopti.

Moraće Baksi da probaju da se vrate na pobednički kolosek na svom terenu za dva dana, ali pre svega da pronađu način da zaustave krilo "Vreline".

Bonus video:

00:13

Partizan stigao u Madrid

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.