PARTIZAN PADA U MAJSTORICI? Amerikanac predviđa ovako iz 1 razloga: "Real Madrid BAŠ TO ima, a crno-beli nemaju!"
Detalj sa utakmice Partizan- Real, Foto: Starsport©

opa

PARTIZAN PADA U MAJSTORICI? Amerikanac predviđa ovako iz 1 razloga: "Real Madrid BAŠ TO ima, a crno-beli nemaju!"

Prognozirao je i pobednika i MVP-ja Evrolige

Objavljeno:

Jedno vreme su igrali odlično, bili viđeni kao siguran učesnik ple-ofa Evrolige, ali se tamo nisu plasirali. Zato je asu Olimpije Milano ostalo samo da prokomentariše šanse onih koji jesu, među kojima je Partizan.

Kajl Hajns je za "BasketNews" prognozirao da će Real Madrid dobiti seriju četvrtfinala sa crno-belima, tesno, sa 3:2. Prema njegovom mišljenju tim Željka Obradovića ima manje šanse zbog kraće rotacije.

- Real ima najdublji tim u Evroligi i oni su se spremali baš za ovakve serije. Jedan od problema koji je Partizan imao tokom cele sezone je baš ta širina sastava. Nemaju to. Madriđani baš to imaju, poseduju toliko oružja, na toliko različitih pozicija i to će iskoristiti - smatra Amerikanac.

Kajl Hajns
foto: Profimedia

Predviđa da će u polufinalu igrati Olimpijakos i Monako odnosno Real i Barselona a da će se za pehar u finalu boriti klubovi iz Pireja i Madrida, s tim da će "Kralj" da podigne trofej. A, kao najboljeg igrača predstojećeg doigravanja istakao je Majka Džejmsa.

- 'Plej-of Majk' je nešto potpuno drugo, može da bude odlučujući faktor, posebno kada je fokusiran. Mislim da mu je motiv fajnal-for i da će iskoristiti šansu koju ima - jasan je Hajns.

Za razliku od centra Olimpije, Batist i Vesterman prednost su dali srpskom timu i kao jedan od ključnh faktora za to istakli su Obradovića i atomsferu u punoj beogradskoj "Areni".

Bonus video:

00:08

Ludnica ispred Novakovog hotela

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.