LESOR REAGOVAO NA IZJAVU TRENERA ASVELA: Nije mogao da odoli, a da mu ne zapuši usta jednim potezom! (FOTO)
Matijas Lesor, Foto: Starsport©

PLAČE OD SMEHA

LESOR REAGOVAO NA IZJAVU TRENERA ASVELA: Nije mogao da odoli, a da mu ne zapuši usta jednim potezom! (FOTO)

Francuski tim je sezonu u Evroligi finiširao sa 13 uzastopnih poraza

Objavljeno: 17:39h

Košarkaš Partizana Matijas Lesor reagovao je na izjavu trenera Asvela, Ti Džeja Parkera, da je Partizanu i Žalgirisu lakše da ostvare plasman među osam najboljih u Evroligi, nego li njegovom timu.

Medije je interesovalo kako ekipa sa godišnjim budžetom 15.762.000 evra nije uspela da uopšte bude konkurentna u trci za plej-of, dok su Partizan i Želgiris sa znatno manjim budžetima našli mesto u Top 8.

- Veliki broj igrača nije imao iskustva na ovom nivou. Naravno, imali smo Nanda De Koloa i Žofrija Lovernja, ali potonji se rano povredio. Slična situacija je bila i sa Rejmarom Morganom minule sezone i to je ostavilo snažan uticaj na nas. Na kraju, nismo završili sezonu kako smo se nadali- rekao je Parker, a njegove reči su očigledno odjeknule među igračima crno-belih.

To je potvrdila i reakcija centra Partizana Matijasa Lesora, koji je na društvenim mrežama prokomentarisao izjavu trenera Asvela.

Francuski centar je uz objavu u kojoj su citirane reči Parkera stavio emotikone koji plaču od smeha i time nedvosmisleno pokazao šta misli o tome.

Francuski tim je sezonu u Evroligi finiširao sa 13 uzastopnih poraza, koji su ga ostavili prikovanog na poslednjem mestu tabele, uprkos tome što sezonu nije počeo loše.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.