MIJAILOVIĆ BLISTA: Pišemo ISTORIJU Evrolige, isplatilo se ŠEST TEŠKIH godina!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

PRESREĆAN

MIJAILOVIĆ BLISTA: Pišemo ISTORIJU Evrolige, isplatilo se ŠEST TEŠKIH godina!

Prvi čovek Partizana oduševljen nakon velikog uspeha

Objavljeno:

Košarkaši Partizana veličanstvenom pobedom nad Monakom izborili su plasman u Top 8 Evrolige.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović ne krije zadovoljstvo učinjenim.

- Realno sjajna utakmica, borbena utakmica. Neverovatan uspeh je pobediti Real, Olimpijakos i Monako na njihovom terenu. Tri od četiri najjače ekipe su savladane i to je zaista uspeh kojem svi navijači Partizana treba da se raduju, a onda imamo i prolazak u plej-of posle 13 godina. Orgomna stvar za Partizan i za sve navijače kluba koji su bili strpljivi svih ovih godina. Znali smo da ova ekipa može mnogo, sa Željkom, igračima, sa armijom navijača, menadžmentom koji vredno radi iza scene - rekao je on za "Mozzartsport".

Parni valjak bi mogao da osvoji peto mesto na kraju regularnog dela, i na taj način zakaže nove duele sa Monakom.

- Daćemo sve od sebe da učinimo i više od ovoga, ali polako, idemo korak po korak. Imamo ABA ligu, pa onda i Panatinaikos, sve su vrlo važne utakmice za koje se tim sprema maksimalno.

Utakmicu u Monte Karlu prelomila je fantastična trojka Kevina Pantera na 20 sekundi pre kraja.

- Preuzeo je odgovornost, pokazala je cela sitiacija da je Željko bio u pravu kada mu je pre početka sezone udelio kapitensku traku. On obožava ovaj klub i ekipu, retko koji stranac ima takvu emociju, njega nekako posebno volim i drago mi je zbog njega. Naravno da ne zaboravim ostale momke koji su izvanredni bili. Od Alekse i Zeka, pa na dalje. Ja se sa njima radujem kao da sam igrač, a ne predsednik jer smo svi mi porodica. Isplatilo se tih šest teških godina, neprospavane noći, sada se veselimo. Ovo je veliki podstrek za nastavak sezone.

Prvi čovek crno-belih imao je poruku i za navijače.

- Iskoristiću šansu da se još jednom zahvalim navijačima koji su kupovali karte i tako nam nemerljivo pomogli, onda i navijači iz dijaspore koji prelaze hiljade kilometara da bodre svoj Partizan. Na četiri utakmice smo imali blizu 80.000 ljudi, a blizu smo i istorije Evrolige gde ćemo za prvih 17 utakmica biti preko 300.000 navijača. Za to će biti potrebno da prebacimo brojku preko 17.000 navijača protiv Panatinaikosa, a to je veliki uspeh cele Srbije - zaključio je Ostoja Mijailović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.