FRANCUZI I NEMAJU BAŠ LEPO MIŠLJENJE O BEOGRADU: Matijas Lesor OTKRIO koji osećaj je doživeo samo u Partizanu
Matijas Lesor slavi sa navijačima, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

ODUŠEVLJEN!

FRANCUZI I NEMAJU BAŠ LEPO MIŠLJENJE O BEOGRADU: Matijas Lesor OTKRIO koji osećaj je doživeo samo u Partizanu

Zanimljiv intervju košarkaša Partizana

Objavljeno: 18:35h

Centar Partizana Matijas Lesor je jedna od ključnih figura u timu Željka Obradovića koji je pragu ogromnog podviga.

Francuz energijom na terenu, ali i van njega motiviše svoje saigrače, a izgradio je najbolji odnos sa navijačima od svih ostalih stranih igrača.

U intervjuu za ELPA televiziju, govorio je o crno-beloj ljubavi i šta je to čime su ga "kupili" u Partizanu.

- Kada govorimo o Partizanu, prvo na šta ljudi pomisle su navijači i vrhunska atmosfera. Nisam bio nervozan što sam došao u Beograd, ali razumem zašto se neki ne osećaju komforno, kada je reč o tome. To je zato što se u Francuskoj ne zna mnogo o gradu, ni o životu u Beogradu. Tako niko ne može da ti kaže kako je zapravo živetu tu. Međutim, to je prelep grad i zadovoljstvo je biti tu. Svi koji dolaze da me posete, od porodice i prijatelja, svi su oduševljeni - rekao je jedan od najkorisnijih igrača Evrolige i dodao:

Matijas Lesor
Matijas Lesorfoto: Starsport©

- Osim toga što osećam dobru konekciju sa navijačima, najbitnije od svega je što su me prihvatili kao ljudsko biće. Poštuju me i na taj način i kao košarkaša. Tačno je da komuniciram mnogo sa njima, ali to nije bilo nešto što sam forsirao na početku. Čini me srećnim što mi navijači pružaju toliko ljubavi i daju mnogo energije. To mi definitivno pomaže.

Lesor je imao puno pohvala za navijače crno-belih.

- Ono što je pozitivno je to što su uvek uz nas, gubili ili pobeđivali. Imali smo utakmice na kojima nismo blistali, ali bi na kraju oni ponovo pružali podršku. Postoji rezultatski pritisak, sa tim što to ne može da se poredi sa nekim stvarnim životnim situacijama. Imamo želju za pobedom, pogotovo kada je derbi u pitanju. Bez obzira na sve, znamo da je navijačima dovoljno kada vide da dajemo maksimum, da se takmičimo. Rezultat nije toliko u prvom planu. To je ono što nam pomaže da igramo slobodnije - objasnio je Lesor.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.