SENZACIONALNE VESTI ZA NIKOLU JOKIĆA IZ SRBIJE! Dvostruki MVP je ovo čekao! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

potpuna ludnica!

SENZACIONALNE VESTI ZA NIKOLU JOKIĆA IZ SRBIJE! Dvostruki MVP je ovo čekao! (VIDEO)

Sombor je grad košarke

Objavljeno: 21:32h

Klub "Džoker" iz Sombora, koji je osnovao dvostruki MVP NBA lige, Nikola Jokić je obezbedio plasman u Košarkašku ligu Srbije!

Jokićev tim je slavio protiv Pirota sa 110:81 u sjajnom ambijentu Sportske hale "Mostonga" i tako se domogao najvišeg ranga takmičenja.

Uz njih se kao šampion u rang iznad plasirao i kragujevački Radnički. Vrlo brza i dopadljiva igra omogućila je izabranicima Nebojše Vagića da na kraju dođu i do superiornih 110 poena protiv Piroćanaca. U sastavu ekipe iz Sombora našli su se i neki dobro poznati košarkaši poput Dalibora Đape, Nina Čelebića, Marka Brekića…

Skoro ni u jednom momentu se u pitanje nije dovodila pobeda "Džokera".

Pirot je imao šanse za nekih 15 minuta košarke, posle čega se prepustio sudbini.

Najzaslužniji za ovaj istorijski uspeh su bili: Zoran Krstanović sa 22 ubačena poena uz tri skoka, potom sjajni Nino Čelebić sa 20 poena, a još trojica su bila dvocifrena - mladi Ognjen Vukas sa 13 poena, Marko Brekić sa 11, odnosno Milan Munižaba sa 10 poena.

Nema sumnje da se sada slavi i daleko od Srbije, u Denveru. Nikola je pomno pratio rezultate svog kluba kroz celu sezonu i žustro navijao za svaki trijumf.

Nadamo se da će uskoro podići i treći trofej najkorisnijeg igrača u NBA, ali ne sumnjamo da mu je ovaj uspeh još značajniji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.