VELIKE REČI PODRŠKE ZA PARTIZAN PRED MEČ SA REALOM! Grobari će se naježiti posle izjave LEGENDARNOG asa
Veterani Partizana, Foto: Starsport

oduševio navijače

VELIKE REČI PODRŠKE ZA PARTIZAN PRED MEČ SA REALOM! Grobari će se naježiti posle izjave LEGENDARNOG asa

Rašić i Lončar izneli očekivanja pred meč sa Realom

Objavljeno: 19:56h

Veterani Partizana i Real Madrida su napravili sjajnu uvertiru pred meč koji se igra od 20.30 u Štark areni, a akteri neizvesnog susreta su bili izuzetno raspoloženi za razgovor.

Aleksandar Rašić je bio najefikasniji u revijalnoj utakmici, a izneo je i očekivanja pred večerašnji duel.

- Super je bila utakmica, lep povod, skupili smo se malo i odigrali i nadam se da će ova bitnija koja se igra da se završi u našu korist. Izgleda da mi prija penzija, vidim da veterani Reala igraju neku ligu treniraju dva tri puta nedeljno, nije loše ni mi tako da se aktiviramo, dali su nam ideju.

Nada se pobedi...

- Nadam se da ćemo da pobedimo i da će neki razultati da se poklope, da konačno osiguramo plasman u Top 8. Videli smo da je cela liga izjednačena, ali puna Arena, veliki ulog, nadamo se da ćemo dobiti.

Nikola Lončar je takođe izneo svoje utiske sa meča i prognozirao ishod onog važnijeg.

- Super ideja, lepo je videti stare prijatelje, popričati sa njima. Lepa inicijativa sa jedne i druge strane, izuzetno iskustvo. Igrao sam u Reau, ali za mene Partizan svetinja. Partizan je kuća, svo mi koji smo otišli iz Partizana smo ostvarili karijere, dobili život vratili se kao ljudi, ali Partizan je u srcu uvek.

Legenda crno-belih kaže da izabranici Željka Obradovića trenutno igraju najbolju košarku u Evropi.

- Velika utakmica, više za Partizan nego za Real Madrid. Partizan ima do kraja sezone tri meč lope, ne mora da bude pritisak kao da je poslednja, ali može da se takmiči sa Real Madridom, bez obzira što imaju dužu rotaciju i bolji tim, ali Partizan u posednja dva tri meseca igra najbolju košarku u Evropi.

Ostatak izjave poslušajte u nastavku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.