OVO JE AINARA HIHON ZA KOJOM PATI LUKA VILDOSA: Još nije izbrisala 1 njihovu sliku, gde se STRASNO ljube! (FOTO)
Ainara Hihon/Luka Vildosa, Foto: ainarag.t/Instagram, Starsport©

dobro je ispala ili još ima nade?

OVO JE AINARA HIHON ZA KOJOM PATI LUKA VILDOSA: Još nije izbrisala 1 njihovu sliku, gde se STRASNO ljube! (FOTO)

Argentinac je bio verovatno najbolji igrač Zvezde do sredine februara i osvajanja Kupa Radivoja Koraća, a onda je samo stao - zbog nje

Objavljeno: 11:50h

Crvena zvezda je na krilima sjajnog Fakunda Kampaca ubedljivo savladala Valensiju i zadržala teorijske šanse za plasman na fajnl-ejt Evrolige.

Razigrao se Faku i briljira poslednjih nedelja, a u senku je pao njegov zemljak Luka Vildosa.

Mlađi Argentinac je bio verovatno najbolji igrač Zvezde do sredine februara i osvajanja Kupa Radivoja Koraća, a onda je samo stao.

Trudio se Vildosa, ali nije išlo kao ranije, a sa druge strane čekao se mart kako bi Kampaco mogao da igra u Evroligi, ali i da se uklopi i navikne na saigrače i oni na njega.

Luka Vildosa
foto: Starsport©

Za to vreme, Zvezda je upala u krizu rezultata i izgubila realne šanse da zauzme prvo mesto na kraju ligaškog dela ABA lige, ali i top 8 elitnog evropskog takmičenja.

Luku je potrefila i manja povreda protiv Baskonije...

Ali, ništa ga nije strefilo kao raskid veze sa prelepom Ainarom Hihon, što se i te kako odrazilo na njegove partije u pomenutom periodu.

Vildosa (27) je sve to otvoreno priznao posle pobede nad Valensijom i otkrio kako je "sra**a iz privatnog života bio prebacio na teren, svađao se sa svima, sa trenerom, sa saigračima...".

KO JE AINARA HIHON?

Devojka za kojom je bek Zvezde toliko patio, Ainara Hihon, atraktivna je Špankinja koja je njihovu prvu zajedničku sliku na Instagramu stavila u julu prošle godine, ali se ne zna tačno koliko su dugo Luka i ona bili u vezi.

Inače, Ainara nije izbrisala ovu sliku sa letovanja u Meksiko gde je Vildosa strasno drži u naručju i ljubi.

Na pomenutoj društvenoj mreži, Ainaru prati skoro pet hiljada ljudi, a profil joj je pun slika sa sličnih putovanja, ali uglavnom selfija. Hihon se ne libi da pokaže izazovno zmijsko telo, kao ni nekoliko tetovaža kojim ga je ukrasila.

Kada je sredinom decembra agent Fakunda Kampaca (32) bio u Beogradu na završnim pregovorima oko transfera starijeg Argentinca, društvo na večeri mu je pravio Luka Vildosa, ali i lepa Ainara Hihon.

Luka je delovao presrećno pa ne čudi da mu je trebalo dosta vremena da se oporavi od razlaza sa lepoticom. Ali, reče da je sad ponovo dobro pa navijačima Zvezde ostaje da se nadaju da je u pravu. I da možda nije kasno za Top 8 Evrolige...

Ispod pogledajte još slika Ainare Hihon:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.