ŽOEL EMBID O PROPUŠTANJU DUELA SA JOKIĆEM: Glupo je reći da sam uplašen!
Žoel Embid i Nikola Jokić, Foto: Profimedia

IPAK MU SMETA

ŽOEL EMBID O PROPUŠTANJU DUELA SA JOKIĆEM: Glupo je reći da sam uplašen!

To što nisam igrao protiv njega je bila velika nevolja, ali je preda mnom veći cilj - poručio je centar Filadelfije

Objavljeno:

Žoel Embid se posle samo jednog meča pauze vratio na teren i nastavio da igra u odličnom ritmu.

Kamerunac je bio najzaslužniji za pobedu Filadelfije nad Dalasom, ali se više pričalo o utakmici koju je propustio. Razlog je jak.

Seventisiksersi su tad gostovali Denveru i Embid je trebalo da ima direktan obračun sa Nikolom Jokićem, a njih dvojica su glavni kandidati za MVP titulu, koju je Srbin osvajao prethodne dve sezone.

Žoel Embid, Luka Dončić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Centar Filadelfije se zbog toga našao na udaru stručnjaka, ali i navijača Nagesta koji su delili postere sa njegovim likom i natspiom "NESTALA OSOBA" jer je poslednji put u Denveru igrao 2019.

- Nije me briga. Kao što sam rekao, najvažniji je plej-of. Ako bi jedna utakmica mogla da smanji nečije šanse, onda bi svi trebalo da je preskoče. Svi imamo loše mečeve, momci propuštaju utakmice i to nije prvi put da se dogodi između mene i Nikole. On je sjajan igrač, neverovatan igrač. Kao što sam rekao, dvostruki uzastopni je MVP, jedan od najboljih igrača u ligi, veliki sam fan. To što nisam igrao protiv njega je bila velika nevolja, ali je preda mnom veći cilj. To je zdravlje za plej-of - objasnio je Žoel Embid.

Nikola Jokić, Žoel Embid
foto: Profimedia

Fila je treća na Istoku sa skorom 50-26 i jedan od brojnih kandidata za titulu.

- Nemam šta da dokazujem. Pobedili smo u poslednjem meču. Glupo je reći da sam uplašen zbog toga što sam uradio prošli put, jednostavno je glupo. Kao što sam rekao, nije me briga da li ću pobediti ili ne. Fokusiran sam na to da pokušamo da osvojimo prsten. Šta bude, biće. Ako pobedimo, odlično. A ako ništa ne osvojimo, nije me briga - dodao je Kamerunac.

Bonus video:

00:22

Đoković na meču Zvezda - Valensija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.