IZBEGAO DIREKTAN DUEL SA JOKIĆEM: Legende ga BRUTALNO prozivaju, a navijači Denvera UNIŠTAVAJU Embida! (FOTO/VIDEO)
Žoel Embid sa Nikolom Vučevićem, Foto: Tim Nwachukwu / Getty images / Profimedia

kaje li se sad?

IZBEGAO DIREKTAN DUEL SA JOKIĆEM: Legende ga BRUTALNO prozivaju, a navijači Denvera UNIŠTAVAJU Embida! (FOTO/VIDEO)

Kamerunac je propustio četvrto uzastopno gostovanje Denveru

Objavljeno: 08:28h

Žoel Embid je od dolaska u NBA jedan od najdominantnijih centara lige, a u poslednje dve sezone glavni konkurent Nikoli Jokiću u borbii za MVP priznanje.

Na poslednjem preseku as Filadelfije je imao prednost u odnosu na srpskog centra i svi su sa nestrpljenjem iščekivali njihov međusobni okršaj u Denveru.

Međutim, Seventisiksersi su uoči meča u Koloradu stavili Kamerunca na listu povređenih, zbog problema sa listom desne noge - povredom sa kojom se, po rečima trenera Doka Riversa, ne treba igrati.

Nikola Jokić, Žoel Embid
foto: Profimedia

Tako je Embid propustio četvrto uzastopno gostovanje Denveru, poslednji put je tamo ograo 2019. a onda je prvo imao povredu kolena, pa bio bolestan, pa se igrala Letnja liga (za novajlije i rezerviste), pa sad povreda lista.

Analitičari su ipak zamerili centru 76ersa što se nije pojavio na terenu jer je po njihovom mišljenju ovo meč koji se ne propušta, naročito ako jurite MVP priznanje.

- Embid stvarno beži? Ne možeš da presediš takvu utakmicu. Kada se radi o ovim duelima, moram da kažem da ja imam glas za MVP nagradu. I sigurno ću zapamtiti ovaj trenutak - rekao je Kendrik Perkins koji je ranije optužio Jokića da nabija statistiku tripl-dablova.

- Žoel će stvarno presedeti ovaj meč ili je stvarno povređen? Mislio sam da na kraju imamo MVP duel da to rešimo, ali je gotovo? Džoker protiv Janisa protiv Embida... - razočaran je i Kevin Garnet.

A tek su se navijači Denvera sprdali sa Embidom. u "Bol areni" su delili plakate sa njegovim likom i imenom uz natpis "NESTALA OSOBA". U opis su stavili da na svom kontu nema nijednu MVP titulu i da je tražen u Denveru od 2019.godine...

Gosti su odlučili da odmore i Džejmsa Hardena, ali su pružili jak otpor Nagetsima i izgubili sa "samo" pet razlike.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.